Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ömer Çelik: Her türlü provokasyon sandıkta cevabını alacak

Ömer Çelik: Her türlü provokasyon sandıkta cevabını alacak

CHP'nin Gaziantep'te gerçekleştirdiği silahlı saldırıya sert tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Türkiye güvenli bir ülkedir ve seçimler güven içinde yapılacaktır. Hiçbir provokasyon odağı Türkiye'nin demokrasi tecrübesine zarar veremez" ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 22:21

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP'nin Gaziantep'te gerçekleştirdiği silahlı saldırıya sert tepki gösterdi.

Ömer Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

''Siyasetin özgürce yapılabilmesi için siyasete ve siyasetçiye dönük her türlü şiddetin mahkum edilmesi zorunludur. Gaziantep Gençlik Kollarımıza karşı bazı CHP mensuplarının dün gerçekleştirdiği silahlı saldırıyı lanetliyoruz. Türkiye güvenli bir ülkedir ve seçimler güven içinde yapılacaktır.  Hiçbir provokasyon odağı Türkiye’nin demokrasi tecrübesine zarar veremez. Gaziantep teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.''

Minecraft filmi ne zaman vizyona giriyor? 2024 Minecraft film mi... Haberi Görüntüle

Para kulesiyle ilgili algı operasyonuna girişti! Özgür Özel'den Fatih Keleş... Haberi Görüntüle

''PROVOKASYON SANDIKTA CEVABINI ALACAK''

''Türkiye özgür ve güven içinde seçimlere gidiyor.'' diyen Ömer Çelik, paylaşımının devamında şunları kaydetti; ''Bir kere daha demokrasi sandığı son sözü söyleyecek. Demokrasi sandığına ipotek koyabileceklerini düşünenler yine yanılacak. Her türlü kötü niyet ve provokasyon yine sandıkta cevabını alacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading