Yandex Metrica

Öğretmen görünümlü terörist Şanlıurfa'da kıskıvrak yakalandı

Öğretmen görünümlü terörist Şanlıurfa'da kıskıvrak yakalandı

PKK terör örgütünün Suriye ve Irak'taki dağ kadrosunda silahlı faaliyet yürüttükten sonra yasadışı yollarla Türkiye'ye gelen ve bir okulda öğretmenlik yapan kadın terörist, güvenlik güçlerinin gerçekleştirdiği operasyonla yakalandı.

Gündem

23.01.2024, 19:58

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev yapan Pınar Ç. isimli öğretmenin PKK terör örgütünün Suriye ve Irak'taki dağ kadrosunda silahlı faaliyet yürüttükten sonra yasadışı yollarla Türkiye'ye geldiği istihbaratını aldı.

Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasına mı katıldı? Mert Demir kaçıncı oldu? Mert Demir O Ses Türkiye yarışmasına mı katıldı? Mert Demir... Haberi Görüntüle

FİZİKİ TAKİP SONRASI KISKIVRAK YAKALANDI

Güvenlik güçleri, kadın öğretmenin Viranşehir ilçesindeki bir okulda halen öğretmenlik yaptığını tespit etti ve fiziki takibe başladı. Okulda da örgütsel faaliyette bulunduğu iddia edilen terörist Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ile Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığının titizlikle planladığı bir operasyonla yakalandı.

ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli oldu 2024? ALES/1 Soru kitapçığı ve cevap anahtarı! ALES/1 sonuçları açıklandı mı,... Haberi Görüntüle

İKİ KARDEŞİ DE ARANIYORMUŞ

Gözaltına alınan terörist, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Yakalanan öğretmenin 2 kız kardeşinin daha terör örgütüne üye olmak suçundan arandıkları belirtildi.

23 Nisan okullar tatil mi? 2024 Üniversite ve liseler açık mı olacak? 23 Nisan okullar tatil mi? 2024 Üniversite ve liseler açık... Haberi Görüntüle

HADDİNİ AŞTI 'TERBİYESİZ' DEDİ

Gözaltına alındığı sırada kendisini çeken basın mensuplarına tepki gösteren öğretmen görünümlü kadın terörist, "Yaptığınız gerçekten terbiyesizlik" dedi.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading