Yandex Metrica
SON DAKİKA
Öğrencilere yeni burs müjdesi: Erdoğan resmen açıkladı! İşte zamlı burs ücretleri… Eğer o illerde yaşıyorsanız…

Öğrencilere yeni burs müjdesi: Erdoğan resmen açıkladı! İşte zamlı burs ücretleri… Eğer o illerde yaşıyorsanız…

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde TRT ortak yayınına katılarak orada soruların soruları tek tek cevaplamıştı. Programda öğrencilere müjdeyi duyurarak burs imkanı vereceklerini belirtti.

Gündem

23.01.2024, 20:56

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında sorulan soruları cevaplayarak müjdeli haberleri peş peşe duyurdu. Asrın felaketi olarak nitelenen 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen depremlerden etkilenen bölgeler için yapılan çalışmalara dair bilgi veren Erdoğan, depremzede olan öğrencilere burs müjdesini açıkladı.

1 Nisan Pazartesi günü okul var mı, yok mu, tatil... Haberi Görüntüle

Ölümlü kaza sonrası Bülent Cihantimur'la telefon ne konuştu? Acılı babadan... Haberi Görüntüle

TAMAMINA BURS VERİLECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni dönemde yurtların yapımının ve inşasının son sürat süreceğini söyledi. Devletin tüm yurtlarını depremzede vatandaşlara açtıklarını belirten Erdoğan, şu anda 30 binden fazla depremzede kardeşi misafir ettiklerini ve onlara üç öğün sıcak yemek verdiklerini dile getirdi.

Lise ve üniversiteye hazırlanan gençler için takviye kurslar düzenlediklerini vurgulayan Erdoğan, depremde yakınlarını kaybeden veya evi iş yeri hasar gören depremzede çocukların tamamına burs verileceğini açıkladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading