Yandex Metrica

Oğlu PKK tarafından kaçırılan anne: Ha HDP ha PKK

Oğlu PKK tarafından kaçırılan anne: Ha HDP ha PKK

Oğlu terör örgütü tarafından dağa kaçırılan anne Gülbahar Teker, HDP'nin Muş binası önünde evlat nöbetine durdu. Teker, HDP'nin PKK ile bir farkı olmadığını ifade ederek 'evlatlarımızı vereceksiniz' çağrısında bulundu.

Gündem

23.01.2024, 17:39

Hain terör örgütü PKK tarafından 2014'te kaçırılan oğluna kavuşmak için HDP İl Başkanlığı önünde oturma eylemi gerçekleştiren Gülbahar Teker, "Halk Düşmanı Parti", "Evlatlarımızı vereceksiniz", "Ha HDP, ha PKK", "Türk-Kürt kardeştir, HDP kalleştir" ve "Halkı Dolandıran Parti" yazılı pankartlar açtı.

Dağa kaçırılan çocuğunun fotoğrafını elinden düşürmeyen anne Teker, HDP aleyhine slogan atarak tepki gösterdi.

Elif Vurgun kimdir? Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun ne iş yapıyor? Elif Vurgun kimdir? Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun ne iş... Haberi Görüntüle

'OĞLUM BENİ DUYUYORSAN GELİP TESLİM OLURSUN'

Gülbahar Teker, gazetecilere, çocuğuna kavuşuncaya kadar eylemini sürdüreceğini söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

Kimseden korkmadığını belirten Teker, "Allah'a şükür diğer ailelerin çocukları yavaş yavaş geliyor. Allah, devletten razı olsun, bize bu kapıyı açtı. Bir haftadır 4 çocuk gelip teslim oldu. Oğlum beni duyuyorsan gelir teslim olursun. Kardeşin hasta, ben hastayım. Şimdi Elazığ'a gidip kardeşini hastaneden getireceğim. Bize bayram da yok seyran da yok. Her gün ağlıyorum, yatmıyorum. Seni bekliyorum gel teslim ol." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading