Yandex Metrica
SON DAKİKA
ODTÜ'de PKK sempatizanlarından 'kimyasal silah' provokasyonu!

ODTÜ'de PKK sempatizanlarından 'kimyasal silah' provokasyonu!

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın ardından bir provokasyon girişimi de ODTÜ'nün PKK sempatizanlarından geldi. ODTÜ binasında bir duvara asılan pankartta 'Kimyasal silah insanlık suçudur. Katil devlet hesap verecek.' ifadeleriyle TSK'yı ve devleti hedef aldı. Pankart kısa sürede kaldırılırken yerine Türk bayrağı asıldı.

Gündem

23.01.2024, 20:03

Geçtiğimiz günlerde PKK kanalına çıkarak Türk Silahlı Kuvvetleri'ni 'kimyasal silah' kullanmakla itham eden TTB Başkanı Şebnem Koruru Fincancı'nın ardından bir propoganda girişimi de ODTÜ'nün PKK sempatizanlarından geldi. 

PKK'ya Pençe-Kilit darbesi! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

ODTÜ'NÜN PKK SEMPATİZANLARINDAN KİMYASAL SİLAH İFTİRASI

'ODTÜ Forum' isimli terör örgütü PKK sempatizanı bir grup, HDP ve TTB Başkanı Şebenem Korur Ficancı'nın başlattığı, HDP VE CHP'nin ise destek verdiği 'kimyasal silah' propogandasını sürdürdü.

Hırka-i Şerif ziyarete açıldı! Vatandaşlar hüngür hüngür ağladı Haberi Görüntüle

SKANDAL PANKART TGB ÜYELERİ TARAFINDAN İNDİRİLDİ

'Kimyasal silah insanlık suçudur. Katil devlet hesap verecek.' ifadelerinin yer aldığı skandal pankart, Türkiye Gençlik Birliği üyeleri tarafından indirildi.

SONAR son anket sonuçlarını paylaştı! Üsküdar'da Hilmi Türkmen fark attı! Haberi Görüntüle

'ODTÜ MEHMETÇİĞİN YANINDA'

Türkiye Gençlik Birliği üyeleri skandal pankartı indirerek yerine Türk bayrağı astı. Türkiye Gençlik Birliği ODTÜ sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Türk Ordusu! Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam bir askere rastlanmamıştır. ODTÜ Mehmetçiğin yanında!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading