Yandex Metrica

Öcalan'ın kitabından PKK-HDP notları: Hepsi Kandil'de belirleniyor!

Öcalan'ın kitabından PKK-HDP notları: Hepsi Kandil'de belirleniyor!

Kılıçdaroğlu'nun eyalet pazarlığı yaptığı HDP'nin PKK ile bağlantısına dikkat çekenler bugünlerde televizyon ekranlarında susturuluyor. "HDP, PKK'nın siyasi uzantısıdır" diyenler linç ediliyor. Oysa HDP'deki tüm isimlerin doğrudan Kandil tarafından belirlendiğini bizzat PKK elebaşı Abdullah Öcalan söylüyor.

Gündem

12.03.2024, 18:49

HDP'nin terör örgütü PKK'ya bağlı bir yapılanma olduğu gerçeğini gizlemeye çalışırken "Ama milyonlarca vatandaş oy verdi..." bahanesine sarılanlar Kandil güdümlü siyasilerle bugünlerde 'eyalet' pazarlığı yapıyor. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, PKK/YPG'yi terör örgütü olarak görmeyenlerin desteğini arkasında toplarken, HDP-PKK bağlantısına dikkat çekmeye çalışanlar ise televizyon ekranlarında susturuluyor. 

Muhalif mecralar, teröre karşı ses çıkaranlara Türkiye tarihinde görülmemiş ölçekte sansür uygulayıp baskı uyguluyor. Oysa Altılı Masa ve destekçilerinin 'terörden arındırıp temize çıkarmaya çalıştığı' HDP'nin tepeden tırnağa tüm milletvekili ve yöneticileri PKK yönetimince belirleniyor. 

Bu gerçek en açık biçimde bizzat PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın yazdığı kitapta kayıt altında. Öcalan'ın kaleme aldığı 'İmralı Notları' kitabındaki ifadelere hem Milliyet yazarı Zafer Şahin hem de Sabah yazarı Mehmet Barlas bugünkü yazılarında dikkat çekti. 

Çözüm Süreci sırasında sık sık İmralı'ya giden HDP'lilerin Öcalan'la görüşmeleri, tutanak halinde Avrupa merkezli bir yayınevi tarafından Öcalan'ın imzasıyla yayınlanmıştı. 

Kitapta Öcalan'ın HDP'li Sırrı Süreyya Önder, İdris Baluken ve Pervin Buldan'la diyaloğu şöyle anlatılıyor:

İDRİS BALUKEN: Bizden kaynaklı yanlışlar vardı. Bazı yerlerde yerelden aday gösterilmemesi oy kaybettirdi.

ÖCALAN: Kim belirledi bunları?

BALUKEN: Seçim komisyonu çalışmalarıyla belirlendi. 

ÖCALAN: Kimdir bu komisyondakiler? Bunları Kandil mi belirledi, yoksa siz mi?

SIRRI SÜREYYA ÖNDER: Kandil belirledi.

ÖCALAN: Tamamıyla mı onlar belirledi? Parti Meclisi'nde belirlenmedi mi bu komisyon?

PERVİN BULDAN: Hayır. Parti Meclisi ya da MYK'da belirlenmedi.

Antalya'daki teleferik faciasında ihmal var mı? Uzman isimden dikkat çeken yorum Antalya'daki teleferik faciasında ihmal var mı? Uzman isimden dikkat çeken... Haberi Görüntüle

Pervin Buldan, Kemal Kılıçdaroğlu, Mithat Sancar

Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat Doblo park etti: İşte o anlar Bunu da kaptırmadık! O ilimizde bir vatandaş evinin çatısına Fiat... Haberi Görüntüle

MEMLEKETTE ÖYLE BİR DEMOKRASİ ORTAMI VAR Kİ...

Yazısında İmralı'daki bu diyaloğa >dikkat çeken Zafer Şahin, HDP-PKK bağlantısını gizlemeye çalışanların topluma yaşatmaya çalıştığı akıl tutulmasına şöyle tepki gösterdi:

"Saf ve yalın gerçeğin Türkiye’nin düşürülmesi olduğunu muhalefetin anlaması için Sırrı Süreyya Önder’lerin, Ahmet Türk’lerin, Kandil’deki terör elebaşlarının, Hanri Barkey’lerin sözlerini hiç çekinmeden daha kaç provokatif konuşma yapması gerekiyor? Açık açık Türkiye’yi tehdit ediyor, Atatürk’ü üstü kapalı eleştiriyor -şimdilik- muhalefete oy şantajıyla istikamet veriyorlar!

Memlekette öyle bir demokrasi ortamı var ki... HDP yöneticileri sırtını terör örgütüne dayadıklarını gerine gerine anlatırken moderatörler ve muhalif siyasetçiler "Hayır... HDP’nin PKK ile bir ilgisi yok. Bunu söyleyemezsiniz" diyerek ekranlarda racon kesiyor. HDP’nin gurur duyarak itiraf ettiklerini millete göstermemek için kendilerini paralıyorlar!"

1 Mayıs 2024 otobüsler ücretsiz mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray ücretsiz mi? 1 Mayıs 2024 otobüsler ücretsiz mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

Son dakika... Türk Hava Yolları İstanbul-Tahran ve İstanbul-İsfahan uçaklarını Türk hava sahasından çıkmadan geri çağırdı Son dakika... Türk Hava Yolları İstanbul-Tahran ve İstanbul-İsfahan uçaklarını Türk... Haberi Görüntüle

BİR TEK HDP'Lİ DAHİ BUNU İNKAR EDEMEZ

Öcalan'ın 2014 tarihli İmralı Notları kitabının o dönem çok ses getirdiğine >dikkat çeken Mehmet Barlas ise HDP'li vekillerin doğrudan Kandil tarafından seçildiğini açığa vuran ifadeleri kimsenin tekzip etmediğine işaret etti. 

"Sırrı Süreyya Önder, açık açık HDP listelerinin Kandil tarafından belirlendiğini söylüyor. Devamında ne mi oluyor? Bazı PKK'lı yöneticilere kızgın olan Öcalan, öfkesini Kandil'in her dediğini kayıtsız şartsız yerine getiren HDP heyetinden çıkarıyor ve şu cümleyi sarf ediyor: Siz nasıl siyasetçisiniz, hiç mi iradeniz yok? Öcalan'dan fırçayı yiyen HDP'liler adadan ayrılıyor" ifadelerini kullanan Mehmet Barlas, bugün bir tek HDP'linin bile "Benim adaylığım Kandil'in onayından geçmedi" diyemeyeceğini dile getirdi. 

Yalı Çapkın yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu 12 Nisan? Yalı Çapkın yeni bölüm haftaya mı? Yalı Çapkın yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu... Haberi Görüntüle

Kamuda tasarruf dönemi başladı: Makam aracı yerine artık otobüs var! Kamuda tasarruf dönemi başladı: Makam aracı yerine artık otobüs var! Haberi Görüntüle

KEMAL KILIÇDAROĞLU KANDİL'İN ADAYIDIR

Terörist örgütün uzantısı HDP'nin normal bir siyasi parti görüntüsü altında Türk siyasetine yön vermeye çalıştığını vurgulayan Mehmet Barlas, şunları yazdı:

"HDP, PKK'nın siyasi bir organıdır. Tüm milletvekili ve belediye başkanı listeleri Kandil tarafından belirlenir. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimin destekleneceğini de Kandil söyler. Mustafa Karasu, Duran Kalkan ve Murat Karayılan'ın da defalarca söylediği gibi Kandil'in cumhurbaşkanı adayı da Kılıçdaroğlu'dur. Yavuz Ağıralioğlu'na yaptırılan danışıklı basın toplantılarıyla istifa noktasına gelen İYİ Parti'lilerin gazını alabilirsiniz ama toplumu kandıramazsınız."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading