Yandex Metrica

O kampanyaya tepki: Asıl mesele güçlü Türkiye!

O kampanyaya tepki: Asıl mesele güçlü Türkiye!

Bot hesaplarla oluşturulan ve Türkiye'ye küresel müdahale çağrısı yapan sosyal medya kampanyalarına karşı, tüm imkanlarıyla yangına müdahale için devlete destek veren bir sosyal medya kampanyası başlatıldı. ''Strong Türkiye'' etiketine destek yağdı.

Gündem

23.01.2024, 17:44

Sosyal medyada başlayan ve devleti zaafiyet içinde göstermeyi amaçlayan kampanyalara karşı, günlerdir canları pahasına mücadele eden binlerce personel  ve alevlere karşı mücadele eden devlete destek için bir kampanya başlatıldı. Türkiye'nin sona yaklaşan yangınla mücadelesinde gösterdiği gayrete ve çabaya destek verenve kim tarafından servis edildiği tam olarak bilinmeyen küresel müdahale çağrısına karşı binlerce kullanıcı tweetleriyle 'Strong Türkiye' etiketine destek veriyor. 

İstanbul su kesinti listesi- 24 Nisan Çarşamba Kağıthane, Eyüpsultan'da sular mı kesik? İstanbul su kesinti listesi- 24 Nisan Çarşamba Kağıthane, Eyüpsultan'da sular... Haberi Görüntüle

İLETİŞİM BAŞKANI ALTUN PAYLAŞTI

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, orman yangınlarına ilişkin yalan haberlerle ve başlatılan kampanyayla ilgili Twitter'dan yaptığı açıklamada ''Bu akşam itibariyle yurt dışından ve tek merkezden organize edilen sözde yardım kampanyası ideolojik saiklerle, devletimizi aciz göstermek, devlet-millet birlikteliğimizi zayıflatmak amacıyla başlatılmıştır. Türkiye'miz güçlüdür. Devletimiz dimdik ayaktadır. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi yitirdiğimiz canlar dışında bütün kayıplarımızı telafi edecek, içimizi yakan bu ateşi söndüreceğiz.'' ifadesini kullandı. Altun mesajında tuzağa düşülmemesi uyarısında bulundu. 

Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni kral Kovid sonrası önlenemez çöküş: Apple saltanatı sona erdi... İşte yeni... Haberi Görüntüle

O KAMPANYAYA CEVAP: YARDIMA İHTİYACIMIZ YOK, TÜRKİYE GÜÇLÜDÜR

İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un paylaşımında kullandığı ''Strong Türkiye'' etiketine binlerce Twitter kullancısı destek verdi. Twitter kullanıcıları, 'Türkiye güçlüdür' ve 'Yardıma ihtiyacımız yok' etiketleri altında yazdıkları mesajlarıyla küresel destekten medet umanlara Türkiye'nin gücünü hatırlatan mesajlarla yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading