Yandex Metrica

O bankadan müşterilerine görülmemiş kampanya! Başvurana 150 TL ödeme yapılacak

O bankadan müşterilerine görülmemiş kampanya! Başvurana 150 TL ödeme yapılacak

Yapı Kredi, otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine 150 TL’ye varan para ödemesi yapma kararı aldı. İşte söz konusu kampanyanın detayları... 

Gündem

23.01.2024, 19:50

Yapı Kredi, “Otomatik ödeme talimatı ver hem fatura takibinden kurtul hem de 150 TL’ye varan puan kazan” sloganı ile yeni kampanyasının duyurusunu yaptı. Banka müşterileri yeni kampanya ile birlikte otomatik fatura ödeme talimatı vererek kazanç elde edebiliyor.

Türkiye'den Pakistan'a taziye mesajı: 'Kardeş Pakistan halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz' Türkiye'den Pakistan'a taziye mesajı: 'Kardeş Pakistan halkına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz' Haberi Görüntüle

KAMPANYA DETAYLARI

Yapı Kredi, 11 Eylül – 10 Ekim 2022 tarihleri arasında müşterilerinin vereceği ilk yeni otomatik fatura ödeme ya da HGS talimatı için 10 TL, en fazla 100 TL puan hediye ediyor. Ayrıca Yapı Kredi, söz konusu kampanya dahilinde talimatlarını kredi kartından verenlere her yeni talimat için ekstra 10 TL ve toplamda 50 TL ekstra puan hediye ediyor. Böylece Yapı Kredi, şartlara uygun şekilde otomatik fatura ödeme talimatı verenlere 150 TL’ye varan puan kazanma fırsatı sunuyor.

Yapı Kredi müşterileri, ilgili kampanyadan yararlanmak ve otomatik fatura ödeme talimatı vermek ve bunun yanında diğer bankacılık işlemlerini de bankaya gitmeden halletmek için Yapı Kredi Mobil uygulamasını kullanabiliyor. Ayrıca isteyenler Bireysel İnternet Şubesi üzerinden de ödeme talimatı verebiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading