Yandex Metrica

O ateistler olur da bir gün utanmayı öğrenir mi?

O ateistler olur da bir gün utanmayı öğrenir mi?

Yağmur duaları sonuç verdi. Vatandaşlar Antalya bölgesindeki sağanak yağışla büyük sevinç yaşadı. Geride ise dua ile dalga geçmeye yeltenmiş ateistlerin mesajları kaldı.

Gündem

23.01.2024, 17:46

Müslümanların inanç sistemiyle buldukları her fırsatta dalga geçmeye yeltenen seküler-ateist cenah, orman yangınlarının ardından gelen sağanak yağmurla birlikte zor anlar yaşıyor. 

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Antalya'da yağmur duasına çıkmasıyla başta Ümit Kıvanç ve Metin Uca gibi isimler olmak üzere binlerce kişi, 'dua' eylemini küçümsemiş ve 'bilimsel verilere göre' Antalya'ya yağmur gelmeyeceğini iddia etmişti. 

Her şeyi akıl ve bilimle izah etmeye alışmış bu kişilerin yeryüzüne yağmuru gönderen Külli İrade'yi dikkate almayıp üstüne bir de dua edenlerle dalga geçmesi Türkiye'deki inançlı kesimi bir kez daha yaralamıştı. 

Kebapçıda kızarmış biftek yerken umursamadığı hayvanları yalnızca Müslümanların Kurban Bayramı sırasında hatırlayan ve 'hayvanları kesmeyin' kampanyası yapan ateist provokatörler, 'yağmur duası'nın ardından gelen sağanak yağışlarla birlikte biliyoruz ki yine utanmayacak.

Vatandaşlar yağmur altında yollara çıkıp ellerini gökyüzüne kaldırıp "Ver Allah'ım, daha da ver!" diyerek sevinçle dua ededursun, ateistlerden geriye ise Twitter'da yazdıkları bu mesajlar kaldı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading