Yandex Metrica

No to racism ne demek? Notoracism nedir?

No to racism ne demek? Notoracism nedir?

No to racism ne demek diye internette araştırılıyor. Gaziantep'te yaşanan olay sonrasında Twitter'da "Notoracism" hashtage ile paylaşımlar yapılıyor. No to racism nedir diye merak edenler internette arma yapıyor. Peki no to racism ne demek? Notoracism nedir?

Gündem

08.02.2024, 19:56

Notoracism nedir diye merak ediliyor. Gaziantep'te yaşanan olay sonrasında Twitter'da gündem olan "Notoracism" vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İnternette Notoracism nedir araması yapılmaya başladı. Peki no to racism ne demek? Notoracism nedir?

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'da oynayacak mı? Şevket Çoruh tekrardan Arka Sokaklar'da mı? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'da oynayacak mı? Şevket Çoruh tekrardan Arka... Haberi Görüntüle

NO TO RACISM NE DEMEK?

No to racism, Türkçe'de "Irkçılığa Hayır" anlamına gelmektedir.

Ruhi Çenet YouTube kanalı çalındı mı? Kanalı geri alabildi mi? Ruhi Çenet kimdir, aslen nereli? Ruhi Çenet YouTube kanalı çalındı mı? Kanalı geri alabildi mi?... Haberi Görüntüle

NOTORACISM NEDİR?

Notoracism, İngilizce olarak kullanılan ve Türkçe "Irkçılığa Hayır" anlamına gelen cümledir. 

Bu cümle daha önce de Paris Saint Germain-Medipol Başakşehir maçı, dördüncü hakeminin, yardımcı antrenör Webo'ya ırkçı söylemde bulunduğu gerekçesiyle durmuştu. Medipol Başakşehir sahadan çekildi. Bu ırkçılık olayı sonrasında sosyal medyada bir anda dünya çapında #Notorecism etiketi gündem olmuş ve birçok insan tarafından yayınlanmıştı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading