Yandex Metrica

Nihat Genç'ten CHP'ye zehir zemberek sözler: FETÖ ve PKK ele geçirdi!

Nihat Genç'ten CHP'ye zehir zemberek sözler: FETÖ ve PKK ele geçirdi!

Altı partinin FETÖ rüyasıyla paranoya halinde bulunduğunu söyleyen Atatürkçü yazar Nihat Genç, "Bunun sonu toplu intihardır. ABD ve Avrupa FETÖ'yü de PKK'yı da bu CHP'ye kabul ettirmiş. 'Elçilerle iş tuttun' diyorlar, cevap veremiyorsun. Bu partide temizlik imkansız" dedi.

Gündem

05.04.2024, 17:50

Atatürkçü yazar Nihat Genç, altı partinin imzaladığı mutabakat metnine yönelik eleştirileri sonrası linç kampanyasına uğradığını söyledi. CHP yönetimine bağlı sosyal medya trollerinin dışında FETÖ ve PKK'lı hesapların da tacizine maruz kaldığını anlatan Genç, 'makineye bağlanmış kötülük' olarak tarif ettiği robot operasyonuna Ekrem İmamoğlu'na bağlı trollerin de destek verdiğini kaydetti. 

Altılı İttifak imzalı 28 Şubat bildirisinin 'vatana ihanet belgesi' olduğunu dile getiren Nihat Genç, VeryansınTV'de yayınlanan son söyleşisinde şu ifadeleri kullandı: 

İstanbul'da sıradan bir gün: Metro istasyonunu su bastı İstanbul'da sıradan bir gün: Metro istasyonunu su bastı Haberi Görüntüle

O BİLDİRİ VATANA İHANET BELGESİDİR 

Hiçbir güç beni susturamaz. Ne linciniz ne iftiralarınız! Yetti be! CHP'nin politikalarını desteklemiyoruz diye, PKK ve FETÖ'nün yanına geçmiyoruz diye bize söylemediğinizi bırakmadınız. FETÖ'cülerle aynı ağızı kullanıyorlar... Hep söyledim, bizi susturamazsınız. Bu bildiri vatan hainliği bildirisidir. Vatana ihanet belgesidir. Diyor ki orada, 'etnik devlet kuracağız' diyor; mealen böyle... 'Cumhuriyet düzenini de kaldıracağız' diyor. Çoğulcu, etnik yapılı bir şey kuracaklarmış. Bunu deklare ediyorlar. Kim deklare ediyor: CHP, İYİ Parti, Deva, Gelecek, Saadet, DP. 

Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması ne zaman bitecek? Bedava doğalgaz bitti mi? 2024 bedava 25 metreküp doğalgaz uygulaması... Haberi Görüntüle

BU SÖZLER TAHA AKYOL'A: ULAN CIA AJANI ENVER ALTAYLI SENİN 50 YILLIK KANKİN!

Taha Akyol

Şimdi biz bunları söylediğimiz zaman bunların adamı Taha Akyol diyor ki, -bizi kast ederek- "Bunlarda da dış güçler paranoyası var" diyor. Ulan Enver Altaylı senin 50 yıllık kankin. Enver Altaylı CIA ajanı. Bu da mı paranoya? Altaylı bin kere telefon etmiş CHP'deki genel başkan danışmanına... Bu da mı paranoya? CNNTürk'te 10 yıl 15 yıl FETÖ'cüleri korudun, FETÖ'cü savcıları korudun. FETÖ kimin ajanı? İYİ Parti'nin programını kim yazdı? Bu altılı mutabakat metnini kim yazdı? Bunların hepsi paranoya mı? Böyle bir algı inşası yapıyorlar, 'biz paranoya sahibiymişiz' falan... Mal ortada be!

Selahattin Demirtaş serbest mi kaldı? Selahattin Demirtaş için son durum ne, Kobani davası ertelendi mi? Selahattin Demirtaş serbest mi kaldı? Selahattin Demirtaş için son durum... Haberi Görüntüle

ODATV, FETÖ-CHP İŞBİRLİĞİNE SATTI BİZİ

Millet artık yemiyor. 15 Temmuz'da gözüyle gördü. Bu kadar içimize sızan vatan hainlerini... Ve şimdi HDP'nin tam anlamıyla CHP'nin içine sızması... Şu anki CHP'li belediyelere gitsen alarm çalarlar "Bir Atatürkçü gelmiş" diyerek. Seni muhtemelen bir ikna odasına alırlar. 

Soner Yalçın

OdaTV'de sattılar bizi. FETÖ'ye karşı mücadele verdik. Sonra gitti (Soner Yalçın) İmamoğlu'na sattı bizi. FETÖ-CHP işbirliğine sattılar bizi. Para da aldılar bir sürü. İlişkilerine bak anlarsın ve biz bunları ifşa ettik. 'Yeni CHP'yi, İYİ Parti'yi, öbürlerini ifşa ettik. İş en son bu Altılı İttifak'a geldi. Orada Gültekin Uysal diye bir adam duruyor. Cillop gibi bir oğlan. Halk TV'nin, Sözcü'nün, FOX'un bir şey dediğini gördünüz mü? Adam Nurcu Nurcu... Yeni Asya'cı, Nurcu. Meşvered grubundan. Mehmet Ağar zamanında onunla birlikte, onun adamı. 

Bakan Yerlikaya duyurdu! Silah kaçakçıları Bakan Yerlikaya duyurdu! Silah kaçakçıları "Mercek" altında: 869 gözaltı Haberi Görüntüle

YEDİĞİM KÜFÜRLERİ SOYKIRIM MANYAKLARI YEMEMİŞTİR

(Mutabakat metni) Batılı elçiliklerde hazırlanmış bir bildiri... Biz de olmasak cumhuriyeti savunacak adam kalmadı. Nihat Genç'e edilen küfürleri Hitler'e, Stalin'e yapmadılar. Benim yediğim küfürleri tarihin en büyük soykırım manyakları yememiş. Sosyal medyada engelleniyoruz. Youtube'da Ermeniler hakkındaki bazı vidyolarımız kaldırıldı. 'Ermeni konusunda konuşamazsın, İstanbul Sözleşmesi hakkında ağır söz söyleyemezsin...' Onlar kendilerince bir dünya yasaları inşa etmişler. O yasaları çiğnediğin zaman seni cezalandırıyorlar, seni yok sayıyorlar. 

Dünyanın en güçlü 20 ekonomisi belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? Dünyanın en güçlü 20 ekonomisi belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? Haberi Görüntüle

"ELÇİLERLE İŞ TUTTUN" DİYORLAR, KENDİNİ SAVUNAMIYORSUN

Süleyman Soylu, "Bu mutabakat metni redakte ettirmek, onaylatmak üzere büyükelçiliğe götürüldü" dedi. "Ulan" dedim, "bu kadar büyük iftira olur mu?". Ortalığın patlaması lazım. Bir tek Engin Özkoç ufak tefek öttü ama CHP'den toplu bir çıkış yok, resmi cevap yok, partinin sayfasında yok, Kılıçdaroğlu gruba çıktı yok... Ertesi gün Soylu bir daha söyledi bunu. Kılıçdaroğlu'nun yerinde olsam ne kadar milletvekilim varsa hepsini alırım, Meclis kapısına çıkarım, "Bize iftira atıyor, iftirasını geri alana kadar bu Meclis'e girmiyoruz" derim. Bunu diyemiyorsun. Kendini savunamıyorsun. Adam seni Damat Ferit'likle suçluyor. "Sen" diyor, İngiliz, Alman ne elçisiyle bilmiyoruz, "elçilerle mutabakat metni yaptın" diyor. 

Salih Müslim'in teröristan hayali kursağında kaldı! Türkiye Erbil başta olmak üzere... Salih Müslim'in teröristan hayali kursağında kaldı! Türkiye Erbil başta olmak... Haberi Görüntüle

FETÖ KENDİ RÜYALARINI CHP'YE KABUL ETTİRMİŞ

Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu

CHP artık kırklasan da temizlenmez. Bitmiş artık. 90'larda Cumhuriyet Halk Partisi, SHP şeklinde etnik bölücülerin içine girdi, onları takdim etti ve tarihten silindiler. Bunu bile bile Türk halkına gene aynı numarayla geldiniz, yine tarihten silineceksiniz. İzmir, Ankara, İstanbul belediyelerinde, CHP Genel Merkezi'nde "İktidara gelirsek şu bina benim makamım olacak, şu makam benim olacak, şu çiftliği kapatacağım, şurayı saray yapacağım" şeklinde düşünenler var. O kadar rahatlar ki... Bu bir paranoya. FETÖ'nün beyni yıkanmışları hâlâ kendi rüyalarını CHP'ye kabul ettiriyorlar. "Geldik, geliyoruz, bu iş bitti..." 

Nerede bu Jakuzi? Muhalefetin Sancaktepe ısrarı altında yatan gerçek: Gençlik ateşi rahatsız etti Nerede bu Jakuzi? Muhalefetin Sancaktepe ısrarı altında yatan gerçek: Gençlik... Haberi Görüntüle

TOPLU PARANOYA İÇİNDELER, BUNUN SONU İNTİHAR

Aynı manyak hülyalar ve paranoya bütün PKK'lılarda da var. O T24 sitesinde var, yazarlarında var, ArtıGerçek sitesinde var, Can Dündar'larda var, Ruşen Çakır'larda var. Hepsinde ortak bir paranoya var. Bugün git de ki bir PKK'lıya, "Türkiye'de Kürdistan ancak bir yıl sonra kurulur kardeşim" de. Bunu de, seni öldürür. "Hayır, bir yıl çok geç, bir ay" der sana. Bütün örgütlerde fikir budur. Bunlar hiçbir zaman 2-3 yıl sonraya inanmaz. Bunlar aynı paranoyaları CHP'ye öğretmişler. Bugün Kemal Kılıçdaroğlu'na bak, bitmiş, seçimi kazanmış... Hepsi öyle görüyor. Anketçileri de öyle, öbürleri de öyle. Hepsi toplu paranoya halinde. Hepsi aynı rüyayı görüyor. Sonunda gerçekle yüzleşip toplu şekilde intihar edecekler. Bunları FETÖ yazarları, PKK yazarları, BirGün yazarları öyle 3-5 çoluk çocuk yönlendiriyor. 

TFF Başkan adayı Erdal Alkış depremzedeler için verdiği sözü tutmamış: Tek kuruş ödememiş TFF Başkan adayı Erdal Alkış depremzedeler için verdiği sözü tutmamış:... Haberi Görüntüle

PİSLİK, AJANLIK İÇLERİNE SİRAYET ETMİŞ

Deva Parti kurucusu Metin Gürcan

Yahu (Deva Partili Metin Gürcan) genel başkan yardımcısı yabancı elçiliğe bilgi veriyor ve para alıyor. Keşke deseydi ki Babacan'a, "Abi sen zenginsin. Ben İspanyollara bilgi satıp para kazanmak istemiyorum, bana para ver de idare edeyim" deseydin de böyle olmasaydı. Bu adamlar HalkTv'ye çıkıp konuşmuş adamlar. Pislik, ajanlık bu kadar içlerine sirayet etmiş. Daha önce, şimdi operasyonlar yapılıyor, Erkan Karaarslan'lar bunları bin kere yazdık söyledik. ABD elçilikleri, Avrupa elçilikleri bunların ümüğünü sıkmış, FETÖ'yü de PKK'yı da bunlara kabul ettirmiş. Bunlara bir 'dur' diyen yok. 


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading