Yandex Metrica

New York'taki Türkevi'ne saldıran teröristin görüntüsü ortaya çıktı

New York'taki Türkevi'ne saldıran teröristin görüntüsü ortaya çıktı

New York'taki Türkevi'ne yönelik saldırıya ilişkin teröristin görüntüleri yayınlandı. Görüntülerde, elinde demir çubuk olan bir kişinin metro istasyonundan çıkışı kameralara yansıyor. ABD tarafından yapılan paylaşımında, kişiyi görenlerin ihbar hattını araması isteniyor.

Gündem

23.01.2024, 20:56

Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği ile New York Başkonsolosluğunun bulunduğu Türkevi binası dün aldırıya uğradı.

Sabaha karşı 03.14'te gerçekleşen saldırıda kimliği belirsiz bir kişi, elinde demir levyeyle binanın alt katındaki bazı camları kırdı.

Zehir tacirlerine geçit yok! 41 İlde eş zamanlı operasyon: Çok sayıda sokak satıcısı yakalandı Zehir tacirlerine geçit yok! 41 İlde eş zamanlı operasyon: Çok... Haberi Görüntüle

GÖRÜNTÜLER YAYINLANDI

New York Polis Departmanı (NYPD), Türkevi'ne yönelik saldırıya ilişkin şüphelinin görüntülerini yayınladı.

Elinde demir çubuk olan bir kişinin metro istasyonundan çıkış anı kameralara yansıyor.

NYPD paylaşımında, kişiyi görenlerin ihbar hattını araması isteniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, New York'taki Türk Evi'ne düzenlenen saldırıya tepki göstermiş ABD'ye saldırganın bulunması çağrısında bulunmuştu.

10 Nisan mazota zam var mı? Benzin ve motorine zam gelecek mi? 10 Nisan mazota zam var mı? Benzin ve motorine zam... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN: TERÖRİSTİ BULMANIZ LAZIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada "Amerika'da BM'nin karşısındaki Türk Evi'ne saldırdılar. Türk Evi'nin camlarını kırdılar. Hani siz demokrattınız?. Şimi biz de buradan Amerika'nın yetkilerine şunu demeyecek miyiz; hadi bakalım hemen süratle bu teröristi bulmanız lazım, gereğini de yapmanız lazım. Acaba benzer durum Türkiye'de olsa buna nasıl bakacaksınız? Türk Evi'nin camlarını levye ile kıran bu teröristi bulmanız gerekiyor. Gereği neyse yapmaya hazırız." ifadelerini kullanmıştı.



 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading