Yandex Metrica

Nevşin Mengü, Ümit Özdağ tarafından tehdit edildiğini açıkladı: Ciddi bir trol ordusuyla sürekli gündemde kalıyor

Muhalif gazeteci Nevşin Mengü, “Ümit Özdağ, iyi bir medya ajansıyla anlaşmış. Ciddi bir trol ordusuyla sürekli gündemde kalıyor.” dedi. Tehdit edildiğini belirten Mengü, başına bir şey gelirse failin Ümit Özdağ olduğunu altını çizdi.

Gündem

19.03.2024, 00:02

Gazeteci Nevşin Mengü Ümit Özdağ tarafından tehdit edildiğini ve hedef gösterildiğini açıkladı. Mengü YouTube kanalında yaptığı "Sirkte Yeni Bir Gün. Haftayı Havada Uçuşan Hakaretlerle Kapatıyoruz" başlıklı Bugün Ne Oldu yayınında yaptığı açıklamada "Hiçbir makul, rasyonel sese yer kalmadı şu anda. Ne kadar çok bağırırsan, ne kadar çok küfredersen, ne kadar galiz şey söylersen o zaman ön plana çıkıyorsun, ana akım oluyorsun. Şu anda siyasetin gündemini tamamıyla kavga, hakaret, fundemantalist radikal sesler kaplamış durumda. Bakalım, bu da bir trend. Bu da geçecek tabii. Ama nasıl geçecek, göreceğiz. Her gün tehdit mesajı gelir oldu. Sürekli tehdit edilip sürekli hedef gösteriliyoruz" dedi.

Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin kullanacağı alternatif güzergahlar... Valilikten açıklama: Bu yollar pazar günü trafiğe kapatılacak! İşte sürücülerin... Haberi Görüntüle

"MUHTEMELEN BİRİMİZİN BAŞINA BİR ŞEY GELECEK"

Zafer Partisi ve Ümit Özdağ ve fenomeninin son günlerde yıldızının parladığını belirten Mengü, "İyi bir medya ajansıyla anlaşmışlar herhalde, ciddi bir bot ve trol operasyonuyla sürekli sosyal medyada gündemde kalıyorlar. Bu da tabii ki bir iş, bir siyaset yapma yöntemi. Ve gündemi değiştiriyorlar. Hiçbir makul bir şey söyleyen bir insanın olmasını istemiyorlar. Demokrat kimsenin sesinin duyulmasını istemiyorlar sağdan da olsa, soldan da olsa. Demokrasi diyen insanları korkutmak, susturmak, yıldırmak istiyorlar. Tekrar altını çiziyorum: Sürekli hedef gösterildiğimiz için muhtemelen birimizden birinin başına bir şey gelecek. Ben bunu yinelemiş olayım. Bu açık çünkü artık, bariz" ifadelerini kullandı.

Nazlı Sinem Erköseoğlu kimdir, neden öldü? Can Paksoy hakkında yeni karar! Nazlı Sinem Erköseoğlu kimdir, neden öldü? Can Paksoy hakkında yeni... Haberi Görüntüle

"BOT VE TROL OPERASYONLARIYLA GERÇEK İNSANLAR ARASINDA AYRIM YAPMAK ZORUNDAYIZ"

Ertan Aksoy'un süreç böyle ilerlerse ve "hayatın olağan akışına aykırı bir şey olmazsa" altılı masanın iktidara geleceğini belirttiğini aktaran Mengü, "Hayatın olağan akışına aykırı bir şeyler olacak. Öyle görünüyor. Ben özellikle gazeteciler üzerinden, sürekli hedef gösterilen gazeteciler üzerinden bir şey olacağını bekliyorum. Sadece ben değilim, Murat Yetkin'e, Memduh Bayraktaroğlu'na saldırıyorlar. Bu tip insanlar, hani demokratlığıyla bilinen. Kimisi daha sağda, kimisi daha solda, kimisi daha milliyetçi bir yerde. Herkese saldırılıyor. Hayatın olağan akışına aykırı bir şey yaşıyoruz. Beni biliyorsunuz normalde, ifade özgürlüğünün sonuna kadar arkasındayım. Bu YouTube kanalına her isteyen her yorumu yapabilir. Ama ajanslarla anlaşılarak yapılmış bot ve trol operasyonlarıyla gerçek insanlar arasında ayrım yapmak zorundayız. Onun için buraya gelen trol ve botları seri bir şekilde engelliyoruz" şeklinde konuştu.

Kod adı damla!  FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu: Adil Öksüz'ün evine götürüldüm Kod adı damla! FETÖ'cü kurmay pilotun eşi de itirafçı oldu:... Haberi Görüntüle

"ZAFER PARTİLİLER SÜREKLİ BANA SALDIRIYOR"

Ümit Özdağ'ın kendisine hakaret eden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya meydan okuduğu haberi aktaran Mengü, "Ümit Özdağ bunu uzun zamandır dantel gibi işledi. Ajanslarla anlaşarak sürekli 'Zafer Partisi' ve 'Ümit Özdağ' anahtar sözcüğünü kullandı. Bize saldırmalarının nedeni de o. Sürekli bana saldırıyor Zafer Partililer ve TT'ye koyuyorlar. Bu arada anahtar kelimeyi de kullanmak istiyorlar. Bizim aranmamız da yüksek, ilginiz sayesinde, sosyal medyada çok arıyorsunuz, teşekkürler. Onun için o anahtar kelimeleri kullanarak profesyonel ajanslarla çalıştıklarının farkındayız biz bunu tespit ettik. Çok kullanılan anahtar kelimeleri kullanarak kendisini adım adım  Ümit Özdağ gündeme taşıdı. Şu anda Türkiye siyasetini belirleyen bir isim" dedi.

Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! Evlerinden tahliye edilenlere ne olacak? Valilik açıkladı Haberi Görüntüle

"BİR ŞEY OLURSA FAİLİ BELLİ"

Özdağ'ın Atamanlar adlı grupla bir ilgileri olmadığını söylediğini aktaran Mengü, "Burada akıllıca bir hamle yapıyor kendisi açısından. Bir şey olursa 'Bizle ne alakası var?' diyecek. Ama ben kendim için söyleyeyim. Beni tehdit edenler, hedef gösterenler kendileri. Bir şey olursa faili söylemiş olayım. Kendileri ısrarla bir şey olana kadar sürekle hedef gösteriyorlar. Kimse geri zekalı değil" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading