Yandex Metrica

Nevşin Mengü'nün anketi elinde patladı! Sosyal medyada rezil oldu

Nevşin Mengü'nün anketi elinde patladı! Sosyal medyada rezil oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, skandal bir açıklama yapmış, 'Elektrik zamları geri çekilene kadar faturamı ödemeyeceğim' demişti. Gazeteci Nevşin Mengü de CHP liderinin bu açıklamasına vatandaşların destek verip vermediğiyle ilgili Twitter hesabından bir anket yayınladı. Mengü anketten istediği sonucu alamayınca, sosyal medyada gündem oldu.

Gündem

23.01.2024, 18:48

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada elektrik zamları geri çekilene kadar faturasını ödemeyeceğini duyurmuştu.

Tokat'ta yarın okullar tatil mi oldu 19 Nisan? Tokat'ta (Sulusaray, Artova, Yeşilyurt) yarın okul var mı, yok mu? Tokat'ta yarın okullar tatil mi oldu 19 Nisan? Tokat'ta (Sulusaray,... Haberi Görüntüle

'KİŞİSEL BİR PROTESTODUR'

Yeni Şafak'ın aktardığı habere göre, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'nun bir talimatı olmadığını bu durumun kişisel bir protesto olduğunu belirterek "Bu onun kişisel protestosudur. Adalet yürüyüşüne başladığı gibi tek başına başlamıştır. İlerleyen günlerde bizlere bir çağrısı olursa memnuniyetle ve mutabakatla hep birlikte uyacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında kriz mi var, neden? Açıklama geldi mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mehmet Şimşek arasında kriz mi var, neden?... Haberi Görüntüle

ANKET YAPTI ELİNDE PATLADI

CHP liderinin elektrik protestosunun tartışmaları sürerken, gazeteci Nevşin Mengü de Kılıçdaroğlu'na vatandaşın destek verip vermediğiyle ilgili Twitter'da bir anket başlattı.

Gazeteci Nevşin Mengü'nün sosyal medyada yaptığı ankette "Kemal Kılıçdaroğlu zamlar geri alınana kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini söyledi. Siz de bu eyleme katılır mısınız?#Bende Ödemiyorum der misiniz?" sorusu soruldu.

Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası! Onlarca kişi hayatını kaybetti Bayramın acı yüzü: 8 gününde 4 bin 998 trafik kazası!... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU DESTEK GÖRMEDİ 

294 bin 440 kullanıcının oy verdiği anket sonuçlarına göre yüzde 76,6'lık kesim CHP liderine destek vermeyeceğini belirtti. Yüzde 22,4'lük kesim ise protestoya katılabileceğini ifade etti.

2024 öğretmen ataması hangi yılın KPSS puanı ile yapılacak? KPSS 2023 puanı geçerli mi? 2024 öğretmen ataması hangi yılın KPSS puanı ile yapılacak? KPSS... Haberi Görüntüle

'LAFI ÇEVİRMEYE ÇALIŞTI

Anket sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada "Anket sonuçlandı. Soru, insanların Kılıçdaroğlu'nun eylemine destek verip vermemesi değil, bu tür bir eyleme fatura ödemeyerek katılıp katılmayacakları. Çoğunluk ben faturamı öderim demiş, ancak faturamı öderim diyenler arasında Kılıçdaroğlu'nun tavrını doğru bulanlar da var" ifadelerini kullandı.

23 Nisan'a özel Türk Donanması'nın 23 gemisi halk ziyaretine açılacak! 23 Nisan'a özel Türk Donanması'nın 23 gemisi halk ziyaretine açılacak! Haberi Görüntüle

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Anket sonuçları sosyal medyada tartışma konusu oldu. Kullanıcılar "İstediği cevabı alamadı, Kılıçdaroğlu'nun provakasyonuna destek bulamadı" şeklinde yorumlarda bulunarak Mengü'yü tiye aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading