Yandex Metrica
SON DAKİKA
Nefretleri hız kesmiyor! CHP'li ismin son seçim çalışması NAZİ Almanya'sını hatırlattı!

Nefretleri hız kesmiyor! CHP'li ismin son seçim çalışması NAZİ Almanya'sını hatırlattı!

CHP seçim propagandasında, Suriyeli sığınmacılar konusunda neredeyse ayrımcı bir dil kullanarak bu konudaki düşüncesini de açık bir şekilde ortaya koyuyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, iktidar oldukları takdirde en geç 2 yıl içinde bütün Suriyelileri ülkelerine apar topar göndereceklerini söylüyor. CHP'li isimlerin neredeyse tamamında aynı nefret söylemi mevcut. Bunun son ve çarpıcı örneği CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı'nın avukatının paylaştığı video da yeniden gözler önüne serildi. Yapılan paylaşım izleyenlere 'Nazi Almanya'sını hatırlattı.

Gündem

23.01.2024, 20:56

12 yıl önce başlayan Suriye iç savaşı nedeniyle ülkede binlerce çocuk, kadın, genç, yaşlı siviller hayatını kaybetti. Her gördüğümüz Suriyeli vatandaşlarla konuştuğumuzda mutlaka bir yakınını kaybetmiş ya da onlardan ayrı kaldığını duyuyoruz. Suriyeli sığınmacılar karşısında tavırları  hiç değişmeyen CHP'liler sığınmacılar konusunu adeta seçim propagandasına çevirdiler. CHP'li isimler Suriyeli vatandaşlar konusundaki nefret söylemleri seçimle birlikte daha fazla körüklendi. CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Genç Osman Killik'in paylaşımı bunun nedenli ciddi boyutta olduğunu bir kez daha gösterdi. 

Giderayak büyük vurgun! CHP'nin belediye başkan adayından skandal ihale! Haberi Görüntüle

NEFRETİNİ SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI 

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Genç Osman Killik, kendi sosyal medya adresinde yaptığı paylaşımda tarihte hala hafızalardan silinmeyen 'Nazi Almanya'sını hatırlattı. Nazi işgali altındaki Hollanda'da da hepimizin bildiği gibi Yahudilere karşı uygulanmıştı. Kilik'in Paylaşımda duvara sprey ile 'Suriyeliler gidecek. Kemal Kılıçdaroğlu' yazıldığı görülüyor. 

Uzman isim uyardı! Tuzla fayına dikkat: Deprem üretme zamanı yaklaştı Haberi Görüntüle

CHP'LİLER SIĞINMACILARI HER ZAMAN HEDEF HALİNE GETİRDİ 

CHP, halkın sığınmacılara karşı hamasetini diri tutmak için mültecileri her zaman hedef haline getirdi. Her fırsatta onları geri göndermekten bahsediyor. Onları bela olarak nitelemekten geri kalmıyor .Kılıçdaroğlu’nun Suriyeliler ile alakalı açıklamalarında mülteciler tehdit unsuru olarak kullanılıyor. 

Yusuf Şevki Hakyemez kimdir? AYM üyesi Yusuf Şevki Hakyemez nereli? Haberi Görüntüle

TÜRKİYE KATLİAMA KAYITSIZ KALMADI 

12 yıl önce Suriye'de başlayan insanlık dışı savaşta binlerce kişi tüm dünyanın gözü önünde kimyasal silahlarla öldürüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan kayıtsız kalmayarak Suriyeli vatandaşları geçici olarak ülkenin kapılarını açtı. T

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading