• G.ALTIN

    4.345,41

  • DOLAR

    39,4620

  • EURO

    45,6649

  • BIST 100

    9.311,88

  • BITCOIN

    $106.630

Ne oldu hani İsrail'e kaptırmıştık Suriye'yi! Cüneyt Özdemir muhaliflere seslendi: Bakın bakalım kimi arıyorlar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ABD Başkanı Trump, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ve Suriye Devlet Başkanı Şara'yla yaptığı çevrim içi toplantı ve o toplantıdaki bazı kareler dünya gündemine damga vurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yürütülen yoğun diplomasi trafiğini değerlendiren Cüneyt Özdemir, muhalif arkadaşlarından gelen eleştirilere dikkat çeken bir cevap verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ABD Başkanı Trump, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ve Suriye Devlet Başkanı Şara'yla yaptığı çevrim içi toplantı hakkında değerlendirmelerde bulunan gazeteci Cüneyt Özdemir, muhaliflerden gelen eleştirilere 'Bakın bakalım kimi arıyorlar?' dedi. 

"YİNE ERDOĞAN'A GETİRDİN LAFI DİYORLAR"

Suudi Arabistan'da yapılan toplantıda Erdoğan'a telefonla bağlandıklarını hatırlatan Özdemir, "Türkiye'nin rolü önemli, böyle deyince muhalifler homurdanıyor. 'Nee? Bi dakka! Ne Erdoğan'ı, yine Erdoğan'a getirdin lafı' diyorlar. Sizin açınızdan ne yazık ki öyle, Türkiye için ise iyi bir şey ama" dedi.

"ERDOĞAN'I MI ARIYORLAR NETANYAHU'YU MU BAKIN BAKALIM"

Türkiye'nin bölgedeki gücüne vurgu yapan Özdemir, "Türkiye Suriye'yi İsrail'e kaptırdı diyorlar. Nereye kaptırdı? Suriye'deki gelişmelerle ilgili Netanyahu'yu mu arıyorlar Erdoğan'ı mı arıyorlar bakın bakalım. Ne oldu hani İsrail'e kaptırmıştık Suriye'yi? Suriye'de ne olacaksa Erdoğan da masada" dedi. 

Avatar
Zehra EVCİL