Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ne dediklerini bilmiyorlar! Muhalefetin gazetecileri, kendi kendilerini 24 saat geçmeden yalanladı!

Ne dediklerini bilmiyorlar! Muhalefetin gazetecileri, kendi kendilerini 24 saat geçmeden yalanladı!

14 Mayıs'ta halk sandığa giderek iradesini ortaya koydu. Yapılan seçim maratonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu açık ara farkla geçti. Bu durumu hazmedemeyen muhalefet ve onların yansıması olan gazetecileri ne yönde hareket edeceklerini bilemez hale geldiler. Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu için çırpınan muhalif gazeteciler nasıl bir yol izleyeceklerini şaşırdı. CHP yandaşı Şirin Payzin'in dün yaptığı paylaşımda HDP'nin Kılıçdaroğlu'na desteğini övdüğü görülürken, bu akşamki paylaşımında 'Millet İttifakı'nın içinde HDP yok' ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Sekizli Masa'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerinin ilk turunda ağır bir yenilgi aldı. Recep Tayyip Erdoğan'dan yaklaşık 2 milyon 600 bin oy farkla sandıktan önde çıktı. Bu farkı kabullenemeyen muhalif kesimin medya ağı 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimleri için algılarına devam ediyor. Millet İttifakı'nda yapılanları nasıl savunacaklarını bilmeyen muhalif medya kendi kendini yalanlar duruma geldi.

 

2024 TOKİ KAHRAMANMARAŞ DEPREM KONUTLARI KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI - TOKİ... Haberi Görüntüle

"MİLLET İTTİFAKI'NIN İÇİNDE HDP YOK"

Muhalefetin gazetecileri, seçim çalışmalarında Millet İttifakı'nın yanında yer almak için tüm çabayı gösterirken yaklaşan seçimde kendi kendilerini 24 saat geçmeden yalanlamaya başladı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanmak iher gün değişen politikasına CHP yandaşı Şirin Payzin'da katıldı. Payzin dün yaptığı paylaşımda HDP'nin Kılıçdaroğlu'na desteğini övdüğü görülürken, bu akşamki paylaşımında 'Millet İttifakı'nın içinde HDP yok' ifadelerini kullandığı görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading