Yandex Metrica
SON DAKİKA
Narkotik hakkını helal etmiyor! Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucu iftirasına rakamlarla yalanlama

Narkotik hakkını helal etmiyor! Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucu iftirasına rakamlarla yalanlama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'uyuşturucu parasıyla cari açığın kapatıldığı' iddiası ve emniyet mensuplarını hedef alan skandal açıklamalarına tepkiler büyüyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, Kılıçdaroğlu'nun asılsız ve mesnetsiz iftiralarına rakamlarla yanıt verdi. Başkanlıktan yapılan açıklamada, "Uyuşturucu mücadelesinde dünyanın parmak ısırdığı başarıları elde eden, ülkemiz sokaklarını temizleyebilmek için ailelerinden, kendilerinden feragat eden ve tüm bunları verilen her türlü destek ve irade sayesinde yapabilen kolluk birimleri ve narkotik polisleri olarak, tarafımıza atılan dış destekli iftiraları asla kabul etmiyor, hakkımızı helal etmiyoruz." denildi.

Gündem

23.01.2024, 20:01

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün CHP Yoksulluk Dayanışma Ofisi Kurucusu Hacer Foga ile kameralar karşısına geçerek, Türkiye'nin uyuşturucu parasıyla cari açık kapattığını ve ülkede bir metamfetamin salgını olduğunu iddia etti.

CHP lideri açıklamasının devamında açıkça emniyet mensuplarını hedef alarak, "Uyuşturucu paralarını Türkiye'nin cari açığının finansmanında kullandılar… 'Breaking Bad Süleyman' ülkenin çocuklarının zehirlenmesine göz yummuştur. Yazıklar olsun onlara." ifadelerini kullanmıştı.

Kasadaki parayı bitirme yarışı! CHP'nin yeni adayından mevcut başkana sitem:... Haberi Görüntüle

Murat Kurum'dan İmamoğlu'na 'para kulesi' göndermesi: Milletin parasıyla CHP, dizayn... Haberi Görüntüle

NARKOTİK'TEN KILIÇDAROĞLU'NA: HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, Kılıçdaroğlu'nun skandal açıklamalarına ilişkin bir açıklama yayımlandı.

"Kılıçdaroğlu'na hakkımızı helal etmiyoruz" denilen açıklamada, "Uyuşturucu mücadelesinde dünyanın parmak ısırdığı başarıları elde eden, sadece bu yıl 198.094 uyuşturucu operasyonu yapan, 252.590 şüpheliyi yakalayan, bunların 22.136'sının tutuklanmasına vesile olan, tonlarca narkotik maddeyi çocuklarımıza ulaşmadan engelleyen, ülkemiz sokaklarını temizleyebilmek için ailelerinden, kendilerinden feragat eden ve tüm bunları verilen her türlü destek ve irade sayesinde yapabilen kolluk birimleri ve narkotik polisleri olarak, tarafımıza atılan dış destekli iftiraları asla kabul etmiyor, hakkımızı helal etmiyoruz." ifadeleri yer aldı.

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading