Yandex Metrica
SON DAKİKA
Nagehan Alçı 'sahte muhalifler' dedi! Fazıl Say, Gökhan Özoğuz ve Şahan Gökbakar'dan cevap yok...

Nagehan Alçı 'sahte muhalifler' dedi! Fazıl Say, Gökhan Özoğuz ve Şahan Gökbakar'dan cevap yok...

Ekrem İmamoğlu destekçilerinin ona küsmesine neden olan gazeteci Nagehan Alçı, İBB Başkanı'na tepki gösterenleri 'sahte muhalif' olmakla suçladı.

Gündem

23.01.2024, 19:14

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, cumhurbaşkanı adaylığı hedefiyle çıktığı Karadeniz turuna gazeteci Nagehan Alçı'yı davet ettiği için takipçilerinin hışmına uğradı. 

İmamoğlu'nun İBB'de PKK'lılar için kontenjan açmasına, HDP Eşbaşkanı Pervin Buldan'la etkinliğe katılmasına, Kobani olaylarının azmettiricisi Selahattin Demirtaş için dizdiği methiyelere söz söylemeyenler Nagehan Alçı'lı Karadeniz gezisi için İBB Başkanı'nı topa tuttu. 

İmamoğlu'nu seçildiği günden beri kayıtsız şartsız destekleyen isimlerin başında şarkıcı Gökhan Özoğuz, komedyen Şahan Gökbakan ve piyanist Fazıl Say geliyordu. Bu üç isim, İmamoğlu'na son birkaç günde oldukça sert eleştirileriyle dikkat çekti. 

Yerel seçimlere sayılı günler kaldı! Seçem kağıdı gelmeyenler nasıl oy... Haberi Görüntüle

BEN O OTOBÜSTEN İNERİM

Athena Gökhan, otobüs içinden fotoğrafı paylaşarak altına şunu yazdı: "İşte demek siyaset böyle birşey! Biz senelerdir yalan ve dolanı söyleyen ile aynı tarafta olmamak için, eskiden beri gelen çarpıklık ve karanlığın yaşanmaması için tarafsız konuştuk, fikrimizi beyan ettik. Sinek küçüktür ama mide bulandırır. Ben bu otobüsten inerim arkadaş!"

Komedyen Şahan Gökbakar ise İmamoğlu'nun Nagehan Alçı'lı fotoğrafını şu sözlerle yorumladı: "Fotograf çok çarpıcı... Çarpıklığın sahteliğin, çıkarcılığın,kibirin, basiretsizliğin, duyarsızlığın, zaafların, duruşsuzluğun ve güvensizliğin aynı karede buluştuğu bir sanat eseri gibi..."

"Konuştukça daha da kötüye gidiyor herşey... Fazla pohpohun yol açtığı kibir ve durum körlüğü... "herkes konuşacak, konuşacağız" diyorken, "vız gelir tiris gider, hiç umrumda degil" e evrilen bir uslup. Sanki eski bir filmi yeniden izliyor gibi... Yeni film hiç gelmeyecek mi???"

Teröre BOZDOĞAN darbesi! 15 ilde 139 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

SEN ANCA RİZE'YE MİLLETVEKİLİ OLURSUN

İmamoğlu'nu en sert eleştiren isimse Fazıl Say oldu. İlk mesajında "10 yıl önce yaşadığım Hayyam Retweet davasında ceza almam için televizyonlarda yaygara koparan, algı yaratan ve ceza almamı da başaran gazeteci kadın, gönlümün en uzağında bile yeri yoktur. Ve onunla poz vermiş biri. O da o uzaklara gitti. Şimdi ne olacak Ekrem İmamoğlu?" diye yazan Say, İmamoğlu'nun "Vız gelir tırıs gider" şeklindeki skandal sözleri ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la yaşadığı polemiğin ardından üslubunu daha da sertleştirdi ve şunları yazdı:

"İstanbul BB gereksiz ve şuursuz Trabzon-Rize mitingleri, yanında Nagehan, herkes şaşkın.. üzgün..Dengesizlik yetmemiş Kendi seçmenine “vız-tırıs-akıllı ol” filan. Ama arkadaş İstanbul’un 3 büyük takımıyla da takışırsan, orada dur, anca Rize MV olursun. (Seçilirsen) @Fenerbahce"

Ramazan Bayramı tatili başlangıç ve bitiş tarihleri ne? Ramazan Bayramı... Haberi Görüntüle

NAGEHAN ALÇI'NIN SÖZLERİNE CEVAP YOK!

Tartışmaların müsebbibi olarak görülen gazeteci Nagehan Alçı, Habertürk'te bugün yayınlanan köşe yazısında Ekrem İmamoğlu'nu eleştiren sanatçılara yüklendi. Onları 'sahte muhalif' olmakla suçlayan Alçı, bir adım daha öteye giderek bu isimlerin zihinlerinin 'devlet kontrolünde olduğunu' savundu. 

"Siyasal ideolojileri ya da korkaklıkları yüzünden istemeseler bile şu an bunlar zihinsel manada Devlet’in hizmetkarları. Ekrem İmamoğlu’na bu şekilde saldırarak Devlet nezdinde konfor alanlarını genişletiyorlar. Kendilerini garanti altına alıyorlar. Ortada tam bir sahtekarlık var" şeklinde ifadeler kullanan Nagehan Alçı'ya ne Gökhan Özoğuz'dan ne Şahan Gökbakar'dan ne de Fazıl Say'dan bir cevap gelmedi. 

Üç ismin birdenbire neden sessizliğe büründüğü merak konusu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading