Yandex Metrica

Müzisyen Onur Şener cinayetinde 3 tutuklama! Birbirlerini suçladılar

Müzisyen Onur Şener cinayetinde 3 tutuklama! Birbirlerini suçladılar

Ankara'da eğlence mekanında çıkan tartışmada müzisyen Onur Şener'in ölümüne neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Gözaltına alınan iki kadın ise savcılık ifadelerinin ardından serbet bırakıldı. Öte yandan zanlıların ilk ifadesi ortaya çıktı.

Gündem

07.02.2024, 23:01

Türkiye, önceki gün Ankara'da meydana gelen vahşete ağlıyor. Onur Şener isimli bir müzisyen, istek şarkıyı söylemediği için tartıştığı kişiler tarafından vahşice katledildi. Ünlü isimler, Onur Şener isimli müzsiyenin katledimesine sosyal medyadan tepki gösterdi. Cinayetle ilgili soruşturma başlatıldı. İkisi kamuda müfettiş, biri Türk Havacılık ve Uzay Sanayii mühendis olan 3 zanlı ile birlikte eğlendikleri 2 kadın adliyeye sevk edildi. 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Gözaltına alınan iki kadın ise savcılık ifadelerinin ardından serbet bırakıldı. Onur Şener'in katilleri ilk ifadelerinde birbirlerini suçladı.

24 Nisan'da okullar tatil mi? İlkokulda 24 Nisan Çarşamba İstanbul'da okullar açık mı, kapalı mı? İzmir-Ankara-Bursa 24 Nisan okul var mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? İlkokulda 24 Nisan Çarşamba İstanbul'da... Haberi Görüntüle

İSTEK ŞARKIYI OKUMADI KATLEDİLDİ

Olay, önceki gün gece saatlerinde Mutlukent Mahallesi 1946 Sokak'taki eğlence mekanında meydana geldi. Bakanlıkta iş müfettişi İlker K. (35); meslektaşı Ali G. (36), savunma sanayi alanında elektrik mühendisi Semih S. (36), kadın arkadaşları J.E. (36) ve G.G. (36) ile eğlenirken, sahne alan Onur Şener'den şarkıyı karaoke yapmadan söylemesini istedi. Onur Şener'in İlker K.'ye "İşime karışma" demesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışma, büyüyerek dışarı taşındı. Kavgaya dönüşen olayda Onur Şener, polis raporuna göre, boyun kısmından cam bardak kesisi ile yaralandı. Şener, çağrılan sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. 1 çocuk babası Şener, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

23 Nisan bugün Ankara'da EGO otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk Bayramında Ankara'da toplu taşıma otobüs-metro bedava mı? 23 Nisan bugün Ankara'da EGO otobüsler ücretsiz mi? 2024 Çocuk... Haberi Görüntüle

5 ŞÜPHELİNDE 3'Ü TUTUKLANDI

Polis, cinayetle ilgili soruşturma başlattı. İlker K., Ali G., Semih S. ile mekanda birlikte eğlendikleri J.E. ve G.G., gözaltına alındı. 5 şüpheliden 3'ü tutuklandı. Gözaltına alınan iki kadın ise savcılık ifadelerinin ardından serbet bırakıldı.

 Ali G. ve Semih S., ilk ifadelerinde, Onur Şener'i İlker K.'nin öldürdüğünü, kendilerinin ise ayırmaya çalıştığını ileri sürdü. İlker K. ise Şener'i kendisinin öldürmediğini ve kimin yaptığını bilmediğini iddia etti.

Polis 'cafe pap' olarak hizmet veren mekanda ve çevresinde araştırma yaptı. İş yerinin güvenlik kameralarının kırık olması ise dikkat çekti. 5 şüpheli, emniyetteki işlemleri sonrası sağlık kontrolünden geçirilip, adliyeye sevk edildi.

25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak? Mesir Macunu Festivali Sefo konseri ücretsiz mi? 25 Nisan Manisa Sefo konseri saat kaçta, ne zaman başlayacak?... Haberi Görüntüle

'BOĞAZINI KESİYORLAR VE VEFAT EDİYOR'

Onur Şener'in 10 yıllık arkadaşı Önder Çimenoğlu, normalde mekanın saat 01.00'de kapandığını belirterek, "Onur, bu saatten sonra çocukluk arkadaşlarıyla doğum günü kutluyormuş içeride. 3-4 müşteri de dışarıdan katılıyor, mekan sahibi de ses etmiyor fakat bir şarkı isteğinde bulunuyorlar. O ara, 'Ben bilmiyorum ya da çalamıyorum' gibi bir ifade kullanıyor, onlar da sinirleniyor. Çalışan arkadaşlar dışarı çıkarıyorlar, tartışıyorlar. Zaten sokakta da kimse yok. Onur kardeşimin boğazını kesiyorlar ve vefat ediyor. 10 senedir tanıyorum, çok iyi bir arkadaşımızdır" dedi.

Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e dikkat edin Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e... Haberi Görüntüle

ÜNLÜLERDEN BÜYÜK TEPKİ

Öte yandan sanat dünyasından birçok ünlü isim de Onur Şener'in ailesiyle birlikte çekilen fotoğraf ve videolarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak, tepki gösterdi. Şener'in ailesine taziyede bulunan sanatçılar, şüphelilerin cezalandırılmasını istedi.




 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading