Yandex Metrica

Mutsuzluk had safhada! İYİ Parti'de grup toplantısında Kılıçdaroğlu için zoraki alkış!

İYİ Parti lideri Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmaması için elinden geleni yapsa da Mansur Yavaş ve İmamoğlu planı tutmayan Akşener masayı dağıttıktan sonra tekrar masaya dönmek zorunda kaldı. Meral Akşener'in, partisinin grup toplantısında "Türkiye'nin 13'üncü Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır." sözleriyle yüzlere yansıyan mutsuzluk görüntüleri ve zoraki alkışlamaları kameralara yansıdı.

Gündem

23.01.2024, 20:35

Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayını seçse de aralarındaki kriz perde arkasından hala sürüyor. İYİ Parti lideri Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu için diretmiş ancak sonuç alamamıştı.

Teleferik faciasında belediyenin ihmali gün yüzüne çıktı: Seçim uğruna ertelendi! Teleferik faciasında belediyenin ihmali gün yüzüne çıktı: Seçim uğruna ertelendi! Haberi Görüntüle

SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜLER 

İYİ Partili kurmaylar ise masaya tekrar dönülmesinin ardından sessizliğe gömülse de Kılıçdaroğlu'nun adaylığından memnun olmadıkları herkes tarfından biliniyor. 

Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu Köksal'ın böcek dediği bakın ne çıktı? Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu... Haberi Görüntüle

MEMNUNİYETSİZLİK GÖZLERDEN KAÇMADI 

Tüm bu yaşanan tartışmaların gölgesinde İYİ Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Meral Akşener, "Türkiye'nin 13'üncü Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır." sözlerini kullanırken parti sıralarınından gelen az alkış ve memnuniyetsizlik gözlerden kaçmadı. 

Özellikle, son günlerde partisinden istifa edeceği konuşulan Yavuz Ağıralioğlu kameralara böyle yansıdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading