Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mustafa Varank'tan 'Togg'u Meclis'e bırakın' diyen Özgür Özel'e yanıt: Biraz beleşçi geldi bana

Mustafa Varank'tan 'Togg'u Meclis'e bırakın' diyen Özgür Özel'e yanıt: Biraz beleşçi geldi bana

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM çıkışında Togg'u isteyen CHP'li Özgür Özel'e cevap verdi. Bakan Varank, ''Özgür Özel biraz beleşçi geldi bana. Arabayı istiyorsa parasını verir alır. Ben öyle yapacağım. Özgür Özel de öyle yapması lazım.'' açıklamasında bulundu.

Gündem

07.02.2024, 14:56

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, dün gerçekleştirilen TBMM'deki bütçe sunumuna Türkiye'nin Yüzyılı projeleri arasında yer alan ve mart ayında yollarla olması beklenen yerli otomobil Togg ile geldi. Bakan Varank'ın Meclis'e Togg ile gelmesi Meclis'te polemik konusu oldu.

TOKAT SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Tokat Belediye Başkanlığı... Haberi Görüntüle

''TOGG'U MECLİS'E BIRAKIN''

Bakan Varank'a seslenen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Bakan, Togg ile Meclis'e gelmiş. Hediye geri alınmaz Togg'u Meclis'te bırakın bir de şarj ünitesi koyun. Şarjı takılır milletin vekilleri test eder görür bizim de bir katkımız olur." ifadelerini kullandı.

23 Mart Erdoğan Ankara mitingi saat kaçta başlayacak? AK Parti... Haberi Görüntüle

''MUHALEFETİN SESİNE KULAK VERDİK''

Bütçe görüşmeleri bitiminde Meclis'ten ayrılıken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Varank, Özgür Özel'in çağrısına ''Muhalefet bana komisyonda laf attılar. Dediler ki 'Hani Togg varsa niye onunla gelmiyorsun.' Ben de onların lafını dinledim buraya geldim. ama onlar birzdan uzaktan bakıyorlar yanına yanaşmadılar.'' dedi.

AK Parti'den 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi' açıklaması Haberi Görüntüle

''BİRAZ BELEŞÇİ GELDİ BANA''

Bakan Varanak, ''Bugün bir teklif yapıldı size ne diyeceksiniz'' sorusuna ''Özgür Özel biraz beleşçi geldi bana. Arabayı istiyorsa parasını verir alır. Ben öyle yapacağım. Özgür Özel de öyle yapması lazım.'' şeklinde cevap verdi.


Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading