Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mustafa Varank'tan Sözcü ve Cumhuriyet'in iftirasına tepki: İspat etmeyen namerttir

Mustafa Varank'tan Sözcü ve Cumhuriyet'in iftirasına tepki: İspat etmeyen namerttir

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sözcü ve Cumhuriyet Gazeteleri tarafından hakkında ortaya atılan asılsız iddialara sosyal medya hesabı üzerinden sert tepki gösterdi. Bakan Varank, yaptığı açıklamada ''Böyle bir işte en ufak usulsüzlük, yolsuzluk veya benim herhangi bir dahlim varsa ispat etmeyen, suç duyurusunda bulunmayan namerttir'' ifadelerini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 20:05

Muhalefetin yayın organı olan Cumhuriyet ve Sözcü gazetesi yine algı operasyonuna imza attı. ''Bu ihale senin şerefine Emmoğlu!'' başlıklı bir habere imza atıldı. ''Bodrum’da deniz manzaralı 180 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için düzenlenen ihaleyi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın akrabasının şirketi kazandı.'' ifadelerinin yer aldığı haberde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a itibar suikastı yapıldı ve çirkin bir iftira atıldı.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun annesinin evine zabıta gönderince sesini çıkarmayan Söcü gazetesi konu AK Parti olunca çirkin yüzünü gösteriyor. 

Son dakika! Adana'da korkutan deprem Haberi Görüntüle

''İTİBAR SUİKASTI''

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sözcü ve Cumhuriyet Gazeteleri tarafından hakkında ortaya atılan asılsız iddialara sosyal medya hesabı üzerinden sert tepki gösterdi. Bakan Varank, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada ''17 yıldır şahsıma en ufak bir olumsuzluk isnat edemeyenler 2. derece akrabalarımın ticari işleri üzerinden itibar suikasti yapmaya çalışıyor.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Devlet hem anadır hem babadır' Haberi Görüntüle

''İSPAT ETMEYEN NAMERTTİR''

Bakan Varank, ''Böyle bir işte en ufak usulsüzlük, yolsuzluk veya benim herhangi bir dahlim varsa ispat etmeyen, suç duyurusunda bulunmayan NAMERTTİR!'' ifadelerini kullanarak Cumhuriyet ve Sözcü gazetesinin iftirasına sert tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading