Yandex Metrica
SON DAKİKA

Mustafa Varank'tan fondaş TELE 1'e tepki: Hem cahiller hem utanmaz

Yerli ve milli bütün projelere savaş açan Tele 1’in sunucusu Namık Koçak bu defa da Türkiye’nin tünel açma makinesi olmadığını iddia etti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Namık Koçak'ın Türkiye'yi hedef alan skandal sözlere tepki gösterdi.

Gündem

18.03.2024, 09:50

Türkiye'nin teknoloji ürünlerini sık sık hedef alan ve hükümet düşmanı Tele 1 sunucusu Namık Koçak yeni bir skandala imza attı. Yerli ve milli bütün projelere savaş açan Tele 1’in sunucusu Namık Koçak bu defa da Türkiye’nin tünel açma makinesi olmadığını iddia etti. Oysa Türkiye, kendi tünel açma makinesini üretebilmiş 8 ülkeden biri. Namık Koçak'ın çirkin iftirası sosyal medyada büyük tepki çekti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank da konuya sessiz kalamadı ve tepkisini sosyal medyadan dile getirdi.

Kabine toplantısı yarın mı, ne zaman? Kabine toplantısı hangi tarihte... Haberi Görüntüle

''HEM UTANMAZLAR HEM CAHİLLER''

Bakan Varank, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Cahillikleri bir tarafa asıl sorun asla utanmamaları! Yalan da söyleseler yanlış bilgi de verseler yüzleri kızarmadan aynen devam ediyorlar..." ifadelerini kullanarak Namık Koçak'ın yalanını bu paylaşımla çürüttü.

Film gibi olay! 2 aydır İstanbul Havalimanı'nda yaşıyordu... İranlı Tom... Haberi Görüntüle

ÖZDOĞRU: KABİLİYETLERİMİZİ GÖSTERMEYİ ÇOK İSTERİZ

Öte yandan ülkemizde tünel açma makinası üreten firmanın yöneticisi olan Özgür Savaş Özüdoğru da Namık Koçak'ın yalanına sosyal medyadan tepki gösterdi. Özüdoğru yaptığı paylaşımda, "Siyasetin ve tüm dış etkenlerin ötesinde ülkemize hizmet için çalışmaya devam ediyoruz. Kameralarınız var, Tv'niz var. Buyrun, kabiliyetlerimizi göstermeyi çok isteriz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading