Yandex Metrica

Mustafa Şentop: Cumhurbaşkanı'nın 3.kez adaylıkla ilgili sorunu yok

Mustafa Şentop: Cumhurbaşkanı'nın 3.kez adaylıkla ilgili sorunu yok

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 'Cumhurbaşkanı'nın 3.kez adaylıkla ilgili sorunu yok. Zaten ikinci adaylığı. Ben bu konuda bir makale yayınlayacağım.' şeklinde açıklama yaptı.

Gündem

23.01.2024, 18:46

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, TBMM'nin açılışının 102. yılı dolayısıyla 23 Nisan etkinlikleri hakkında basın toplantısı düzenledi.

10 Nisan mazota zam var mı? Benzin ve motorine zam gelecek mi? 10 Nisan mazota zam var mı? Benzin ve motorine zam... Haberi Görüntüle

'ADAYLIKLA İLGİLİ SORUN YOK'

Etkinlikte konuşan Mustafa Şentop, 'Cumhurbaşkanı'nın 3.kez adaylıkla ilgili sorunu yok. Zaten ikinci adaylığı. Ben bu konuda bir makale yayınlayacağım.' şeklinde açıklama yaptı.

Son dakika: AFAD duyurdu: Tokat'ta korkutan deprem! Son dakika: AFAD duyurdu: Tokat'ta korkutan deprem! Haberi Görüntüle

'ADAYIMIZ ERDOĞAN'

MHP lideri Bahçeli, partisince Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen milletvekilleri ve Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, gelecek yıl yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili konuştu. Bahçeli, "Bizim Cumhurbaşkanı adayımız nettir, o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. İnanıyorum ki, 2023 yılının Haziran ayında yapılacak seçimde Sayın Erdoğan açık ara farkla seçimi kazanacak ve Cumhur İttifakı da yeni bir zafere imza atacaktır" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading