Yandex Metrica

Sitede Ara

Mustafa Destici'den İmamoğlu'na sert sözler: 'Dadaşlar size meydanı boş bırakır mı?'

Mustafa Destici'den İmamoğlu'na sert sözler: 'Dadaşlar size meydanı boş bırakır mı?'

Ekrem İmamoğlu'nun PKK'lılara zafer işareti yaptığını Erzrum'da da PKK'lılarla birlikte hareket ettiğini söyleyen Destici, 'Dadaşlar size meydanı boş bırakır mı?' dedi.

Gündem

02.02.2024, 16:24

Cumhur İttifakı ortağı Destici, 'Kaybedeceklerini anladılar seçim zaferimizi gölgelemek için provokasyon yapıyorlar' ifadelerini kullandı.

16 Nisan Adana Gökhan Tepe konseri saat kaçta ne zaman? Gökhan Tepe konseri nerede yapılacak, bedava mı? 16 Nisan Adana Gökhan Tepe konseri saat kaçta ne zaman?... Haberi Görüntüle

"PKK İŞARETLERİYLE KIŞKIRTTILAR"

Destici'nin açıklamalarından satır başları:

Mustafa Destici, "İstanbul'da muazzam bir kalabalık vardı! Büyük İstanbul mitingini gölgelemek için provokasyon yaptılar. Size söylenilen yerde miting yapmıyorsunuz şehrin göbeğinde yapmaya çalışıyorsunuz. PKK kitlesi orada. PKK işaretleri yapıyorlar. PKK işaretleri yaparak Erzurum'daki vatandaşları kışkırtıyorlar. Erzurum, Nene Hatunların şehridir. Dadaşlar size meydanı boş bırakır mı?" dedi.

TOGG T8X fiyatı ne kadar? T8X kaç para olur? TOGG T8X ne zaman satışa çıkacak? TOGG T8X fiyatı ne kadar? T8X kaç para olur? TOGG... Haberi Görüntüle

"SEN PKK'LILARLA MİTİNG YAPARSAN HALKIMIZ BUNA MÜSAADE ETMEZ"

Destici, Biliyorsunuz HDP Grup Başkanvekili de Erzurum'dan aday. Sen orada PKK'lılar ile miting yaparsan elbette ki halkımız buna müsaade etmez. Burada valiliği, emniyeti suçlamak yanlıştır. Ekrem İmamoğlu dönüp kendisine bakacak! Devlet sana nereyi göstermişse sen mitingini orada yapacaksın" dedi.

GSM operatörlerinden son dakika açıklaması! 5 gün kaldı: Aksi takdirde 626 lira ödenecek GSM operatörlerinden son dakika açıklaması! 5 gün kaldı: Aksi takdirde... Haberi Görüntüle

"KAYBEDECEKLERİNİ ANLADILAR"

BBP lideri Mustafa Destici:

"Eğer orada yapmıyorsan sen provokasyon yapıyorsun. Bütün vatandaşlarımıza diyorum ki bunlar bizim seçim zaferimizi gölgelemeye çalışıyorlar. Kaybedeceklerini anladılar. Ağızlarını bozdular sinirlerini bozdular. Ne yapacaklarını şaşırdılar.

Akaryakıta bayram güncellemesi geldi! 11 Nisan Perşembe 2024 akaryakıt fiyatlarında son durum! Benzin, motorin ve LPG fiyatları Akaryakıta bayram güncellemesi geldi! 11 Nisan Perşembe 2024 akaryakıt fiyatlarında... Haberi Görüntüle

"PKK'NIN KANLI EYLEMLERİNİ ZAFER OLARAK MI GÖRÜYORSUN?"

BBP lideri Mustafa Destici, "Maltepe'de Cumartesi yedili masanın mitingi oldu. Pazar da Cumhurbaşkanımızın mitingi oldu. En az 4-5 kat fark var. Bir de onlar İBB'nin bütün imkanlarını kullandılar. Türkiye ilk defa böyle bir şeye şahitlik ediyor. Ekrem ve Mansur beyler bırakmışlar İstanbul'u Ankara'yı şehir şehir dolaşıyorlar. Van'da gördük. Sen oraya gidiyorsun zafer işareti yapıyorsun. Sen ne yapmış oluyorsun, PKK'nın kanlı eylemlerini zafer olarak mı görüyorsun? Hainlerle işbirliği tutanlar ya gafildir ya haindir. Bunun ikinci bir yolu yok! Bunları aziz milletimiz görüyor." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading