Yandex Metrica
SON DAKİKA
Müslüme'nin anneannesi isyan etti: Aklımı kaybedeceğim

Müslüme'nin anneannesi isyan etti: Aklımı kaybedeceğim

Mersin'de kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan ve babası olduğu iddia edilen dedesi tutuklanan Müslüme Yağal'ın anneannesi isyan etti. Günlerdir perişan içinde olduklarını belirten anneanne 'Ben bunları duydukça aklımı kaybedeceğim. Çok kötü. Kafamı kaldıracak gücüm kalmadı. Bu kadar kötü şeyler olacağını tahmin etmiyorum.' dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:22

Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 Kasım günü kaybolan ve arama çalışmalarının 10. gününde cansız bedenine ulaşılan 3 yaşındaki Yörük Kızı Müslüme Yağal'ın yaşadığı kıl çadırında anneanne Müslüme Yağal ile babaanne Ayşe Yağal bekliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Hakkari mitingi ertelendi mi? AK Parti Hakkari mitingi... Haberi Görüntüle

ANNESİ KADIN KONUK EVİNE YERLEŞTİRİLDİ

Müslüme‘nin cansız bedeninin bulunmasının hemen ardından Bakanlık uzmanlarınca aile ile inceleme, rehberlik ve psikososyal destek çalışmalarına başlandığı belirtilen açıklamada, "Aile bireyleri ile yapılan görüşmeler ve hanede gerçekleştirilen sosyal inceleme neticesinde, 4 çocuk hakkında devlet koruması kararı alınmıştır. 1 ve 15 yaşındaki kız çocukları ile ailenin 18 yaşından küçük 2 erkek çocuğu kolluk kuvvetlerinin desteği ile Bakanlığımıza bağlı kuruluşlarda bakım ve koruma altına alınmıştır. Ayrıca, anne S.Y. de bir kadın konukevine yerleştirilmiştir" denildi.

31 MART YEREL SEÇİM SONUÇLARI TRABZON- YOMRA ilçesi Belediye Başkanlığı... Haberi Görüntüle

'AKLIMI KAYBEDECEĞİM'

Günlerdir perişan içinde olduklarını belirten anneanne Müslüme Yağal, ''Ben bunları duydukça aklımı kaybedeceğim. Çok kötü. Kafamı kaldıracak gücüm kalmadı. Bu kadar kötü şeyler olacağını tahmin etmiyorum. Bizim dünür hasta oldu. Oğlu da babasının yanına gitti. Böyle laflar doğru değil. Bu laflara karşıyız. Suçlamalar ayıp. Kızımız Mersin'de. Çok kötü olduk'' diye konuştu.

31 Mart'ta Türkiye sandık başında! YSK duyurdu: 32 ilde oy... Haberi Görüntüle

İDDİALAR ASILSIZ

Müslüme'nin tutuklanan dedesinin küçük kızın biyolojik babası çıktığı yönündeki haberlerin ardından Mersin Barosu Çocuk Hakları Merkezi'nden yapılan açıklamada, Müslüme ile ilgili gizlilik kararına ve yayın yasağına uymayanlara tepki gösterildi. Çocuk Hakları Merkezinin açıklamasında, "Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili, soruşturma dosyasında gizlilik kararı ve yayın yasağı olmasına rağmen basında ve sosyal medyada, 'DNA testi sonucuna ulaşıldı. Müslüme'nin dedesi babası çıktı' şeklinde yer alan asılsız haberleri Mersin Barosu olarak üzüntüyle takip etmekteyiz" denildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading