Yandex Metrica
SON DAKİKA
Müslüman görünümlü o sakallı meğer Yahudi hahamıymış!

Müslüman görünümlü o sakallı meğer Yahudi hahamıymış!

Sosyal medyada Müslümanlara yönelik nefret kampanyasında kullanılan ana figürlerden birinin Yahudi haham olduğu ortaya çıktı.

Gündem

24.03.2024, 20:33

Müslümanları 'terörist' olarak yaftalama kampanyasında kullanılan figürlerden birinin Yahudi haham olduğu ortaya çıktı. 

Özellikle sosyal medyada yıllardır paylaşılan fotoğraflarda "İşte Müslüman terörist" ifadeleriyle paylaşılan ve nefret objesi haline gelen kişinin Shlomo Ettinger adında Yahudi bir haham olduğu belirlendi. 

Müslümanları 'kötücül', 'adam kesen', 'cihatçı', 'kana susamış' olarak göstermek isteyen pek çok Hollywood yapımında da küçük roller üstlenen Ettinger, İsrail doğumlu bir aktör. 

İslam ve Müslümanlara yönelik yoğun bir nefretle büyümüş Ettinger, filmlerde 'sakallı terörist' arayan Hollywood yapımcılarının gözdesi durumunda. 

Dünya genelinde kendilerini laik/seküler olarak tanımlayan yüzbinlerce kişinin sosyal medya hesaplarından paylaştığı bu figür, yıllardır rastladığımız nefret objelerinin özel seçilmiş proje aktörlerden ibaret olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

ABD ve İsrail tarafından desteklenen 'Müslümanları şeytanlaştırma' projesinde bu tip aktörler sıklıkla kullanılıyor. Kendisini radikal selefi Müslüman olarak tanıtmaya alışmış Shlomo Ettinger'in bir Yahudi hahamı olduğunun ortaya çıkması bu nedenle kimseyi şaşırtmadı. 

Yargı dizisinin Tuğçe'si Merve Ateş nereli, kimdir? Merve Ateş kaç... Haberi Görüntüle

MOSSAD BU HİKAYEYİ EZBERLETTİ

'İslami Öfke Çocuğu Şakil Ahmed Bet' namıyla ünlenen Ettinger, dikkatleri ilk kez 2007 yılında çekti. Ettinger'e muhtemelen MOSSAD tarafından öğretilen hayat hikayesi oldukça şu şekildeydi: 

  • 'Şakil' bir Keşmirli. Küçük yaştayken okulu bıraktı, bu yüzden okuma-yazması yok. Hindistan hükümet güçleri bir keresinde ailesinin evini bastı ve ablası Şerife'yi pencereden aşağı atarak omurgasını kırdı. 
  • Bu yüzden Hintlilere yönelik nefretle büyüyen Müslüman(!) Şakil, Keşmir'de direniş örgütlerine katıldı. 
  • Kalaşnikof ve el bombalarıyla donanmasına rağmen aslında hiç kimseyi öldürmedi. 
  • 16 yaşındayken Hindistan ordusunca tutuklandı ve işkence gördü. Sağ kolundan aldığı yaralar onu sakat bıraktı. 
  • Serbest bırakıldıktan sonra kayıplara karıştı; tekrar gözaltına almak üzere evini basan Hint yetkililer onu bulamayınca babasını tutukladı, işkence yaparak yatalak hale getirdi. 

O zamandan beri birçok eylemde görülen ve Müslümanlara yönelik nefret kampanyasının ana figürü haline gelen Şakil'in öğretilmiş macerası bu şekilde...

Satılık bebek ilanı Türkiye'yi ayağa kaldırdı: Para hesabıma gelir, bebek... Haberi Görüntüle

DEAŞ'DA BUNLARDAN BOL MİKTARDA VARDI

Suriye'de 2011 yılında başlayan iç savaşın muhalifler lehine döndüğü ve Esed rejiminin çökme emareleri gösterdiği bir dönemde ortaya çıkan (2012-2013) DEAŞ (IŞİD) terör örgütünde de Shlomo Ettinger tipindeki figürler de sıklıkla kullanılmıştı. 

DEAŞ'ın kafa kesme sahnelerinden bir kısmının stüdyo çekimi olduğu ve örgütte çok sayıda yabancı istihbarat ajanının bulunduğu ortaya çıkmış, Müslümanları şeytanlaştırmak ve dikkatleri asıl hedeften çekmek için tasarlanmış DEAŞ, kendisine verilen görevleri yerine getirdikten sonra sahneden çekilmişti. 

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın "Obama ve Hillary Clinton tarafından kuruldu" dediği DEAŞ hakkında eski NSA ajanı Edward Snowden de şu ifadeleri kullanmıştı: "DEAŞ'ın arkasında ABD, İngiltere ve İsrail istihbaratı var."
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading