Yandex Metrica

Murat Ongun'la aynı uçakta seyahat eden işadamı TRHaber'e konuştu: İsviçre'de olduğu bilgisini paylaşan benim, THY değil

Murat Ongun'la aynı uçakta seyahat eden işadamı TRHaber'e konuştu: İsviçre'de olduğu bilgisini paylaşan benim, THY değil

İBB Sözcüsü Murat Ongun'un İstanbul'a kar yağacağını duyunca soluğu İsviçre'de aldığı ortaya çıkmıştı. Ongun'un seyahatine ilişkin bilgileri gazetecilere ulaştıranlar THY çalışanları değil, bizzat Ongun'la aynı uçağı kullanan bir işadamıydı.

Gündem

26.03.2024, 23:06

İstanbul'a yoğun biçimde kar yağacağını duyunca soluğu İsviçre'de alan İBB Sözcüsü Murat Ongun'la ilgili flaş gelişme! Ongun'un Cenevre'ye gittiği bilgisini sosyal medyaya servis eden işadamına TRHaber ulaştı. 23 Ocak 2022 tarihinde Ongun'la birlikte aynı uçakta seyahat eden işadamı, Ongun'un seyahat bilgisini medyaya Türk Hava Yolları'nın değil kendisinin sızdırdığını belirtti. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sağ kolu Murat Ongun, İBB yönetimini eleştiren vatandaşları 'trollükle' suçlamış ve "Sıcak evinde oturup trollük yapanın değil, sahada mücadele edenin yanında olma zamanı" demişti. Kendisinin İBB görevlileriyle birlikte sahada mücadele ettiği izlenimi yayan Ongun'un sosyal medya hesabından bu mesajı yazarken İsviçre'deki lüks otelinde olduğu anlaşılmıştı. 

Skandalın ortaya çıkmasının ardından Ongun, ailesiyle birlikte seyahatine ilişkin özel bilgileri Türk Hava Yolları çalışanlarının yaydığı imâsında bulunmuş ve kişisel verilerinin haksız şekilde ifşa edildiğini ileri sürmüştü.

Bakan Fidan Hamas lideri Haniye ile görüştü! İşte ele alınan konular Bakan Fidan Hamas lideri Haniye ile görüştü! İşte ele alınan... Haberi Görüntüle

TATİLCİ İŞADAMI: BİLGİYİ VEREN BENİM

Sosyal medyada bazı gazetecilere Ongun'un Cenevre tatiline dair bilgileri yayanın THY çalışanları değil, Ongun'la birlikte aynı uçakta yolculuk yapan bir işadamı olduğu ortaya çıktı. 

TRHaber'in ulaştığı işadamı, "Sömestr tatilini fırsat bilerek ben de ailemle birlikte İsviçre'nin Cenevre kentine tatile gittim. 23 Ocak 2022 tarihinde Türk Hava Yolları'nın TK1917 sefer sayılı uçağıyla yolculuk yaptım. Bu sırada İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun'un da benimle birlikte aynı uçakta olduğunu gördüm. Ongun, vatandaşları trollükle suçlayınca ben de sosyal medyada bazı gazetecilere bu bilgiyi ilettim. Ongun 14B numaralı koltukta oturuyordu" dedi. 

14 Nisan Pazar bu akşam kimin maçı var? Bugün  hangi takımın maçı var? 14 Nisan Pazar bu akşam kimin maçı var? Bugün hangi... Haberi Görüntüle

VALİZİNİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI 

Ongun'la birlikte aynı uçakta Cenevre'ye giden işadamı, bunu ispatlamak mahiyetinde kendisine ait valiz etiketini de TRHaber'e gönderdi. Etiket, 23 Ocak tarihli TK1917 sefer sayılı Cenevre uçağına ilişkin bilgileri gösteriyor. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading