Yandex Metrica

Mumları hazırlayın! İstanbul karanlıkta kalacak! BEDAŞ'tan elektrik kesintisi açıklaması: O ilçelerde...

Mumları hazırlayın! İstanbul karanlıkta kalacak! BEDAŞ'tan elektrik kesintisi açıklaması: O ilçelerde...

27 Ocak 2023 BEDAŞ İstanbul elektrik kesintileri listesini yayınladı. Yarın hangi ilçelerde elektrik kesilecek? BEDAŞ elektrik kesintileri hangi ilçelerde olacak? BEDAŞ İstanbul elektrik kesintileri listesi.

Gündem

23.01.2024, 20:22

27 Ocak 2023 BEDAŞ İstanbul hangi ilçelerde elektrik kesilecek? BEDAŞ İstanbul elektrik kesintisi neden oluyor? 27 Ocak elektrik kesintisi, İstanbul elektrik kesintisi arıza mı var? Şeklindeki sorular vatandaş tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Elektrik kesintisi arıza bilgisi ve İstanbul'da elektrikler mi kesildi sorusunun yanıtı içeriğimizde olacak.

İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı oldu? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? İbrahim Hacıosmanoğlu TFF başkan adayı mı oldu? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir,... Haberi Görüntüle

ELEKTRİKLER NEDEN KESİLDİ? ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK?

Elektrikler ne zaman gelecek sorusunun yanıtı merak konusu oldu. 27 Ocak perşembe günü arıza ve bakım çalışmaları nedeniyle yapılacak elektrik kesintilerini ALO 186 hattı üzerinden ya da AYEDAŞ ve BEDAŞ'ın planlı elektrik kesintileri sayfalarından öğrenebiliyoruz.

Atış poligonunda doktor neden intihar etti? Doktor Bitcoin yüzünden mi intihar etti? Atış poligonunda doktor neden intihar etti? Doktor Bitcoin yüzünden mi... Haberi Görüntüle

İSTANBUL ARIZA ELEKTRİK KESİNTİLERİ

İstanbul Avrupa yakasında planlı elektrik kesintisi yaşanacak ilçelerin ve mahallelerin yer aldığı Planlı Elektrik Kesinti listesine, www.bedas.com.tr web sitesinde ana sayfada Planlı Kesintiler butonundan, mobil web sitesinden ve BEDAŞ 186 mobil uygulamasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca Planlı Elektrik Kesintileri hakkında SMS bilgilendirilmesi almak için de BEDAŞ'a başvurabilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading