Yandex Metrica

Muharrem İnce’den eski partisine salvolar: FETÖ’cüler CHP’ye doluştu

Muharrem İnce’den eski partisine salvolar: FETÖ’cüler CHP’ye doluştu

CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, eski partisini sert sözlerle eleştirerek, "Benim CHP ile hiçbir sorunum yok. Benim CHP'yi yönetenlerle sorunum var. Onun için ayrıldım. FETÖ'cüler orada." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:11

İzmir programı kapsamında Tire'de temaslarda bulunan İnce, ilçedeki bir otelde düzenlediği basın toplantısında eski partisi CHP'yi sert ifadelerle eleştirdi.

İnce, muhalefetin başarısızlığı nedeniyle iktidarın 20 yıldır değişmediğini, Cumhurbaşkanı adaylığı sürecinde de CHP'den destek göremediğini ifade etti.

PKK'yı kökünden kazıyacak büyük operasyon başlıyor! 'Efsane Tugay' Kuzey Irak bölgesine konuşlandı! PKK'yı kökünden kazıyacak büyük operasyon başlıyor! 'Efsane Tugay' Kuzey Irak... Haberi Görüntüle

İNCE, CHP'DEN AYRILIŞ NEDENLERİNİ ANLATTI: "FETÖ'CÜLER ORADA"

CHP'ye FETÖ'cülerin doldurulduğunu söyleyen İnce, "Üyeleri bahsetmiyorum. Benim CHP ile hiçbir sorunum yok. CHP'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk benim başöğretmenim. Benim CHP'yi yönetenlerle sorunum var. Onun için ayrıldım. 'Atatürk diyemem' diyenler orada, 'Dersim katliamcısı' diyenler orada, 'hiçbir hizmeti yok sadece Anıtkabir yaptı' diyenler orada. FETÖ'cüler orada." diye konuştu.

23 Nisan özel sektöre tatil mi? Özel sektör çalışanı 23 Nisan'da tatil yapacak mı? 23 Nisan özel sektöre tatil mi? Özel sektör çalışanı 23... Haberi Görüntüle

CHP'DEN AYRILIŞINI ATATÜRK'E BENZETTİ

CHP'den ayrılışını Atatürk'ün İstanbul'dan ayrılışına benzeten İnce, "Ben gittim, ben CHP'nin harbi evladıydım, has evladıydım onun için gittim. İşgal altındaydı, ben de terk ettim. Mustafa Kemal Paşa, İstanbul'u terk ettiğinde İstanbul işgal altındaydı. İşgalden kurtarmak için İstanbul'u terk etti." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading