Yandex Metrica

Muharrem İnce'nin CHP'ye yaptığı terör eleştirilerine FOX'tan sansür!

Muharrem İnce'nin CHP'ye yaptığı terör eleştirilerine FOX'tan sansür!

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bugün bir görüşme yaptı. Görüşme sonrası kameraların karşısına geçen ikili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Muharrem İnce'nin Kılıçdaroğlu'na göndermelerle dolu kullandığı ifadeler ise FOX TV'nin sansürüne takıldı. FOX TV, İnce'nin "İlkelerimiz bizim çok nettir. Biz bir Atatürk'ü tartıştırmayız, iki teröre karşı mesafeliyiz. PKK'sına, FETÖ'süne IŞİD'ine, aklınıza kim geliyorsa!" ifadelerini kırptı ve haber bülteninde yer vermedi.

Gündem

23.01.2024, 20:38

CHP'den ayrılıp Memleket Partisi'ni kuran ve özellikle Atatürkçi kesimin oylarını partisine çeken  Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığpı seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu ile karşı karşıya geldi.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Muharrem İnce'yi Memleket Partisi Genel Merkezi'nde ziyaret etti. Muharrem İnce görüşme sonrası yaptığı açıklamada adaylıktan çekilmeyeceği sinyallerini verirken dikkat çeken ifadeler kullandı.

İBB arızayı gideremedi! Üsküdar-Samandıra Metro Hattı kullanıma kapatıldı İBB arızayı gideremedi! Üsküdar-Samandıra Metro Hattı kullanıma kapatıldı Haberi Görüntüle

İNCE'DEN CHP'YE TERÖR ELEŞTİRİSİ

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce ittifakların siyasette olması, menfaat ittifaklarının ise olmaması gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

 "İlke ittifakları olmalıdır ilke etrafında. İlkelerimiz bizim çok nettir. Biz bir Atatürk'ü tartıştırmayız, iki teröre karşı mesafeliyiz. PKK'sına, FETÖ'süne IŞİD'ine, aklınıza kim geliyorsa! Biz döne döne Köroğlu gibi çatışıyoruz. FETÖ'cüler PKK'lılar bize ateş ediyor."

Biletler tükenmeden alın! THY o ülke için direkt uçuşlarına başlayacak! Türk vatandaşlarına büyük kolaylık sağlanacak! Biletler tükenmeden alın! THY o ülke için direkt uçuşlarına başlayacak!... Haberi Görüntüle

FOX'TAN SANSÜR

CHP yandaşı yayınlarıyla dikkat çeken FOX TV ise yine algı operasyonu alışkanlığından vazgeçmedi. Selçuk Tepeli'nin sunduğu FOX TV ana haber bülteninde Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu görüşmesi ile ilgili yayınlanan haberde İnce'nin eleştirilerinin hiçbirine yer verilmedi. Özellikle İnce'nin "Atatürkü tartışmayız ve terör örgütlerine mesafeleyiz" ifadelerini kullandığı o kısım FOX tarafından görmezden gelindi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading