Yandex Metrica
SON DAKİKA
Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na Semra Güzel tepkisi: Niye kınayamıyorsun

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na Semra Güzel tepkisi: Niye kınayamıyorsun

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun teröristle fotoğrafı ortaya çıkan HDP'li Milletvekili Semra Güzel'i kınayamadığını belirterek, 'Milletvekilinin teröristle fotoğrafı yakışmaz. Savunmakta yakışmaz. Yok açılım süreciymiş de, yok buymuş da. Niye kınayamıyorsun. Açıkça çık ve kına. Ne var bunda yani' dedi.

Gündem

23.01.2024, 18:38

Adıyaman'da güvenlik güçlerinin operasyonu sonucu öldürülen PKK'lı teröristle fotoğrafı çıkan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle hazırlanan fezleke, TBMM Başkanlığına sunuldu. Skandal görüntü sonrası AK Parti cephesinden yoğun tepki geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Parlamentoda terörist istemiyoruz'' dedi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Sahibinden çöktü mü, neden giremiyorum 25 Mart? Sahibinden.com neden yavaş,... Haberi Görüntüle

'NİYE KINAYAMIYORSUN'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun PKK'lı teröristle fotoğrafı ortaya çıkan HDP'li Milletvekili Semra Güzel'e tepki göstermediğini belirten İnce, "HDP'li bir vekilin teröristle fotoğrafı çıktı. Bir milletvekilinin teröristle fotoğrafı olmamalıdır. Bir milletvekilinin sokakta gezen vatandaşla olan fotoğrafının hesabı olmaz, vatandaşın kim olduğunu bilemezsin. Hırsızlıktan hapisten çıkıp gelmiş, bunu bilebilir misin? Burada kimsenin suçu yok ama bir milletvekili teröristle fotoğraf çektiremez. FETÖ, PKK fark etmez, milletvekilinin teröristle fotoğrafı yakışmaz. Savunmakta yakışmaz. Yok açılım süreciymiş de, yok buymuş da. Niye kınayamıyorsun. Açıkça çık ve kına. Ne var bunda yani. Ben FETÖ'yü de kınarım, PKK'yı da kınarım" diye konuştu.

SONAR son anket sonuçlarını duyurdu: Hangi ilde, hangi parti önde?... Haberi Görüntüle

'EVET' OYU VERECEĞİZ

Türkiye'nin uzun süredir konuştuğu skandal olay hakkında günler sonra konuşan Meral Akşener, ''HDP'li Semra Güzel'in fezlekesi gelecek Meclis'e bu fezlekeye arkadaşlarımdan bildiğim 'evet' oyu verecek. İYİ Parti'nin tutumu terörle, teröristle iltisak konusunda açık ve nettir'' şeklinde açıklama yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading