Yandex Metrica
SON DAKİKA
Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na adaylık göndermesi! Aday yapacağı kişiye koltuğu vermeli

Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na adaylık göndermesi! Aday yapacağı kişiye koltuğu vermeli

Türkiye seçim sathına girerken Altılı Masa'nın 11. toplantıya rağmen adayı belirleyememesi fondaş basın tarafından eleştirilirken Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bir kez daha CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. İnce 2018 yılındaki cumhurbaşkanlığı seçimlerini hatırlatarak, Kılıçdaroğlu'na seslendi. İnce, ''Aday yapacağı kişiye koltuğu vermeli'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:18

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce Ankara'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İnce Altılı Masa'yla ilgili kritik açıklamalrda bulundu.

Halep'e Siyonist bombası! İsrail'den Suriye'ye füze saldırısı: Onlarca asker öldü Haberi Görüntüle

PARTİDE BİR NUMARALI ADAM GENEL BAŞKANDIR

2018 yılında yapılan cumhurbaşkanlığı seçimlerini hatırlatan İnce, ''Siyasi parti genel başkanı aday olmamalı' görüşünü hiç desteklemedim. Başbakanlık varken bir siyasi partinin genel başkanı başbakan olmak ister. Partide bir numaralı adam genel başkandır.

Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a son seçim çağrısı: Ayrılamazsın bırakamazsın Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANLIĞINA ADAY OLMUYORSA O KOLTUĞU BIRAKMALI

Şimdi ülkeyi cumhurbaşkanı yönetiyor. Bir siyasi partinin genel başkanı, cumhurbaşkanlığına aday olmuyorsa o koltuğu bırakmalıdır.

Yani 2018'de Muharrem İnce cumhurbaşkanı adayıyken koltuğu bana vermeliydi hem genel başkanlığı hem cumhurbaşkanlığını.

Genel başkan olarak koltukta oturacaksın, partiden bir milletvekilini cumhurbaşkanı adayı yapacaksın; bu doğru değil. Şu anda Sayın Kılıçdaroğlu aday olmalıdır, olmuyorsa koltuğu aday yapacağı kişiye vermelidir" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading