Yandex Metrica

Muharrem İnce'den Fincancı ve CHP'ye tepki: Terbiyesize bak!

Muharrem İnce'den Fincancı ve CHP'ye tepki: Terbiyesize bak!

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, TSK'ya kimyasal silah iftirası atan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı ve kendisine sahip çıkan CHP'ye sert tepki gösterdi. İnce “Biri çıkıyor, ’TSK kimyasal silah kullandı’ diyor. Terbiyesize bak, kimyasal silah TSK’nın envanterinde yok. Hiçbir zaman kullanmamış. Hepsine yakışıyor da Atatürk’ün partisine yakışıyor mu?” dedi.

Gündem

23.01.2024, 22:14

Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın, "TSK kimyasal silah kullanıyor" iddiasına tepki sesleri yüakselmeye devam ediyor. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, hem Fincancı'ya hem de iftiraya sahip çıkan CHP'yi sert sözlerle eleştirdi. 

Katy Perry'e canlı yayında ne oldu? Katy Perry canlı yayında elbisesi mi koptu? Katy Perry'e canlı yayında ne oldu? Katy Perry canlı yayında... Haberi Görüntüle

"ONUN İÇİN CHP'DEN AYRILDIM"

Fincancı'nın sözlerini CHP'nin de desteklediğinin altını çizen İnce, "Seçimde yüzde kaç alacağımızla ilgilenmiyorum, barajı geçeceğimizi biliyorum, neden ilgilenmiyorum? Çünkü haklı olduğumuzu biliyorum. Haklı bir davanın peşindeyiz, kimsenin hakkını yemiyoruz. Doğruya doğru, yanlışa, yanlış diyoruz. Mesela 'Ne işimiz var Libya'da' demiyoruz, 'Libya'ya asker gönderin' diyoruz. Niye? Akdeniz'deki hakkımızı korumak için. CHP gibi, 'Azerbaycan'a niye yardım ediyorsun'demiyoruz. Onun için CHP'den ayrıldım zaten. Azerbaycan'a daha fazla yardım edilmesini istiyoruz. Libya tezkeresine İYİ Parti 'Evet' oyu veriyor. CHP 'Hayır' oyu veriyor.

LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? MEB'den açıklama LGS sınav giriş belgesi ne zaman yayımlanacak? MEB'den açıklama Haberi Görüntüle

"KİMYASAL SİLAH ENVANTERDE YOK!"

Biri çıkıyor, 'Türk Silahlı Kuvvetleri kimyasal silah kullandı' diyor. Terbiyesize bak, kimyasal silah TSK'nın envanterinde yok. Hiçbir zaman kullanmamış, PKK'ya yağcılık yapıyor. Hepsine yakışıyor da Atatürk'ün partisine yakışıyor mu? Bence yakışmıyor. Bu yüzden dolayı ben de kendimi oraya yakıştıramadığım için ayrıldım. İnsan üstü bir gayretle çalışacağız. Her gördüğüm insanla konuşacağım. Bir oy bir oydur" ifadelerini kullandı.

YSK kararını açıkladı Ordu'da seçimler tekrarlanacak mı? Ordu'da seçim tekrarı ne zaman? YSK kararını açıkladı Ordu'da seçimler tekrarlanacak mı? Ordu'da seçim tekrarı... Haberi Görüntüle

ÖZGÜR ÖZEL DESTEK VERMİŞTİ

Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, terör örgütü PKK'ya yakın bir kanalda 'Kimyasal Silah' iftirası ile Türk Silahlı Kuvvetleri'ni açıktan hedef aldı. daha önce de terör porpagandası yapan Fincancı hakkında soruşturma başlatıldı. Fincancı bu sabah İstanbul'da gözaltına alındı. Fincancı'nın evinde terör propagandası içeren materyaller ile kalaşnikof silahına ait mermiler bulundu. CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel, Şebnem Korur Fincancı'ya sahip çıktı. Özel, TSK'ya kimyasal silah iftirası atarak terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan Fincancı'nın gözaltına alınmasını demokrasi ve ifade özgürlüğüne aykırı bulduğunu bildirdi, "AslaKabul edilemez" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading