Yandex Metrica
SON DAKİKA
Muharrem İnce'den Amberin Zaman'a sert çıkış: Bu ne yüzsüzlük

Muharrem İnce'den Amberin Zaman'a sert çıkış: Bu ne yüzsüzlük

Memleket Partisi'nden cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Muharrem İnce, adaylığını "Cumhur İttifakı'na destek olarak" nitelendiren Amberin Zaman'a sosyal medyadan tepki gösterdi. İnce, "Fetö'yü, Türkiye’nin önde gelen siyasi ve sosyal aktörleri arasında ilan eden kumpasçı Taraf Gazetesi'nin kullanışlı yazarı Amberin Zaman, bu ne yüzsüzlük, bu ne arsızlık.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:34

Türkiye 14 Mayıs'ta seçime gidiyor. Seçime kısa bir süre kala Millet İttifakı, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak açıkladı.

Millet İttifakı'na katılıp katılmayacağı merak edilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla cumhurbaşkanı adaylığını ilan etti.

Sızma girişimine izin yok! PKK'lı terörist MİT'in desteklediği operasyona paketlendi Haberi Görüntüle

''TÜRKİYE'NİN ALEYHİNE HİÇBİR ŞEY YAPMAYIZ''

Geçtiğimiz günlerde adaylığını duyuran Muharrem İnce, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ''Belki ipi ben göğüsleyeceğim, belki birinci çıkacağım. Duruma göre bakarız. Türkiye'nin aleyhine hiçbir şey yapmayız, merak etmeyin ama telaş yapmaya, baskı kurmaya da gerek yok." ifadelerini kullandı.

İstanbul ilçelerinde kim nerede önde? 31 Mart yerel seçim anket... Haberi Görüntüle

''CUMHUR İTTİFAKI'NA DESTEK OLMAK ADINA...''

Geçtiğimiz yıl yurt dışında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen FETÖ-PKK destekçisi Amberin Zaman'dan Muharrem İnce'yi hedef alan bir paylaşım geldi. Adaylığının ilanını "Cumhur ittifakına destek olmak adına Memleket Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce oldu" ifadeleriyle paylaşım yapan Amberin Zaman'a Muharrem İnce'den sert tepki geldi.

Algı ve reklam belediyeciliği! İmamoğlu'nun açılışını yaptığı Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nın... Haberi Görüntüle

''BU NE YÜZSÜZLÜK BU NE ARSIZLIK''

Muharrem İnce, sosyal medya paylaşımını alıntılayarak "Fetö'yü, Türkiye’nin önde gelen siyasi ve sosyal aktörleri arasında ilan eden kumpasçı Taraf Gazetesi'nin kullanışlı yazarı Amberin Zaman, bu ne yüzsüzlük, bu ne arsızlık. Sen Taraf'ta tetikçilik yaparken ben Silivri'de kumpaslara direniyordum. Haddini bil." ifadelerini kullandı.

Sarıyer Grubu'nu aşamadı! Adayları seçemedi: İmamoğlu'nun İstanbul'da 10 ilçede sözü... Haberi Görüntüle

LONDRA'DA BİR ARAYA GELDİLER

Hatırlanacağı gibi Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz aylarda İngiltere'de Amberin Zaman'la bir araya gelmişti.  Amberin Zaman, İngiltere'deki görüşmeye ilişkin yaptığı paylaşımda ''Sayın Kılıçdaroğlu ile Londra'da bir araya gelip sohbet etmek çok yüreklendiriciydi gerçekten. Her şey güzel olacak.'' ifadelerini kullanmıştı.

Kabine toplantısı yarın mı, ne zaman? Kabine toplantısı hangi tarihte... Haberi Görüntüle

FETÖ'CÜ EMRE USLU DA DAHİL OLDU

Öte yandan Amberin Zaman'la Muharrem İnce arasındaki kavgaya FETÖ'cü Emre Uslu da dahil oldu.  Emre Uslu yaptığı paylaşımda 'Hoşt yav..k' ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading