Yandex Metrica
SON DAKİKA
Muharrem İnce'den 6'lı masaya bombardıman: Erdoğan 20 senedir aday yıpranmıyor

Muharrem İnce'den 6'lı masaya bombardıman: Erdoğan 20 senedir aday yıpranmıyor

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, adayını açıklamayan altılı masayı yerden yere vurdu. İnce, ''Neden aday belirleyemediler? Neymiş yıpranırmış. Erdoğan 20 senedir aday, yıpranmıyor. Bunlar neden yıpranıyor, anlamış değilim.'' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:01

2023 yılının haziran ayında gerçekleşecek olan seçimler öncesi Cumhur İttifakı, adayını Cumhurbaşkanı Erdoğan olarak belirledi ancak Millet İttifakı henüz adayını açıklamadı. Belirli aralıklarla toplanan altılı masa henüz adayını açıklamasa da kulislerde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun adı geçiyor. Altılı masanın henüz adayını açıklamaması Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere birçok siyasi liderin tepkisini çekmeye devam ediyor. Altılı masaya bir tepki de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den geldi.

Yasa dışı bahise geçit yok! Suç örgütünün elebaşı İzmir'de enselendi Haberi Görüntüle

''BELGE YOKSA DEDİKDOU YAPILMAZ''

Mersin'deki temasları sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Muharrem İnce, iktidar ve muhalefetin sorunları okuyamadığını savunurken şu ifadeleri kullandı; "Şöyle bir tartışmanın içerisine girmeyiz mesela; 'Türkiye'nin cari açığı var, devlet uyuşturucu ticaretinden cari açığı kapatıyormuş' muhalefetin böyle iddiası var. Bu doğru değil böyle olmaz. Bu doğruysa, elinde belge varsa, hemen açıklayacaksın, peşine düşelim senin. Söz veriyorum eğer böyleyse uyuşturucu ticaretini devlet yapıp cari açığı kapatıyorsa bu vahim bir durumdur. Sana destek, yanında olalım. Açıkla belgesini. Yoksa belge, mahalle dedikodusu gibi dedikodu yapılmaz. Bunu yapamazsın."

Ömer Kerkez kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu? Ömer Kerkez nereli? Haberi Görüntüle

''ERDOĞAN 20 SENEDİR ADAY YIPRANMIYOR''

Altılı masanın aday belirleyememesi ve başörtüsünün gündeme gelmesiyle ilgili düşüncelerini belirten Muharrem İnce, ''Başörtüsü, toplumda kapanmış bir mesele. Neden aday belirleyemediler? Neymiş yıpranırmış. Erdoğan 20 senedir aday, yıpranmıyor. Bunlar neden yıpranıyor, anlamış değilim. Birisi çıkıp da 'Ben Erdoğan'ı yenerim, düşün peşime' diyemiyor, onu demesi lazım." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading