Muharrem İnce CHP içindeki trolleri yöneten 'ETO grubunu' ifşa etti: O grubu yöneten 3 CHP'li isim kim?
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP içerisindeki trolleri yöneten bir “ETO grubunun” olduğunu söyledi. Bu grubun kendisine saldırılarda da bulunulduğunu dile getiren İnce, "CHP kendi evlatlarını yemekte çok mahir zaten. Sayın Akşener masada 'kazanacak aday istiyorum' dedi, masadan kalktı. Aynı mahfiller Meral Akşener'e neler söylemediler. CHP Genel Merkezi'ndeki trollerin gazabına uğradı." ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP içerisindeki trolleri yöneten bir "ETO grubunun" olduğunu söyleyerek kendisine saldırılarda bulunulduğunu dile getirdi. Bu isimlerin yönettiği trollere kızan İnce, CHP ile uzlaşmak için bu üç ismin kontrol altına alınmasını istediğini söyledi.
ETO GRUBU'NU İFŞA ETTİ
İnce programda özetle şu ifadeleri kullandı:
İstanbul il başkanımızı birisi arıyor. Kemal Bey'in iyi dostu. Genel başkanınızla görüşmek istiyorum demiş, olur dedim. Buyrun benimle görüşmek istiyormuşsunuz dedim. Çok üzülüyorum sizi buluşturayım dedi. Olur dedim, aradan 2 ay geçti. 2 kişi ofisime geldi. Bir uzlaşma yolu bulamaz mıyız dediler. Ben size zeytindalı uzatayım dedim. Şu trolleriniz var, üç kişi dedim. T'nin, E'nin, O'nun trolleri. Bu troller ikide bir de hakaret etmesinler dedim.
CHP KENDİ EVLATLARINI YEMEKTE ÇOK MAHİR
Ben AK Parti'den çok oy alıyorum. Kemal Bey alamıyor, ben alıyorum. Onlar da beni görüyor. Bugün CHP'de uçakta bir milletvekille yanyana oturduk, kendisine de söyledim 'ayıp oluyor' dedim. Eğer oturup konuşacaksak, ben size zeytindalı uzatayım dedim. Şu 'sarayın adamı, AK Parti destekliyor' iftiralarını atmayın dedim.
AK Parti'ye gerek yok; CHP kendi evlatlarını yemekte çok mahir zaten. Sayın Akşener masada 'kazanacak aday istiyorum' dedi, masadan kalktı. Aynı mahfiller Meral Akşener'e neler söylemediler. CHP Genel Merkezi'ndeki trollerin gazabına uğradı."
KÜLLİYE'YE GİDEN CHP'Lİ İDDİASI GÜNDEME GELMİŞTİ
Ankara'dan A Haber muhabiri İlter Yeşiltaş, konuyla ilgili şunları aktardı:
Memleket Partisi Muharrem İnce, CHP'de siyaset yaparken partinin içindeki bir grubun kendisine cephe aldığını dile getirirdi. 2018'de olağanüstü kurultay çağrıları sürecinde de Muharrem İnce'nin genel başkan adaylığı için imza toplanmıştı. Ve belirli bir sayıya ulaşılmıştı. Sonra imza atan bazı delegeler imzalarını geri çekmişti. Burada da Muharrem İnce'nin işaret ettiği parti içindeki isimlerin müdahale ettiği iddiaları konuşulmuştu. Malum geçtiğimzi yıllarda "Külliye'ye giden CHP'li" iddiası gündeme geldiğinde yine Muharrem İnce'den benzer açıklamalar gelmişti. Parti içerisindeki Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın bazı isimlerin kendisine operasyon yaptığını dile getirmişti.