Yandex Metrica

Sitede Ara

Muharrem İnce altılı masayı topa tuttu: Bunlar iki dakikada satar adamı!

Muharrem İnce altılı masayı topa tuttu: Bunlar iki dakikada satar adamı!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Kemal Kılıçdaroğlu ve altılı masayı topa tuttu. İnce, Kılıçdaroğlu'nun düştüğü duruma bir eski CHP'li olarak üzüldüğünü belirterek, ''İYİ Partili Milletvekili çıkıyor, CHP'nin Genel Başkanı'na 'seninle kazanamayız, çekil kenara' diyor, ayar veriyor. CHP'nin Genel Başkanı da kendi onurunu kıra kıra o masada oturuyor. CHP'nin Genel Başkanı ben olsaydım o gün o masayı yıkardım." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:07

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olası adaylığı parti tabanı dışında tartışmalara neden olurken İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'ndan çok sert sözler gelmişti. İYİ Parti ve CHP arasında gerilim tırmanırken Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den çarpıcı bir değerlendirme geldi.

21 saat mahsur kaldı! Teleferik kazasından kurtuldu: Helikopterden iner inmez yeri öptü 21 saat mahsur kaldı! Teleferik kazasından kurtuldu: Helikopterden iner inmez... Haberi Görüntüle

'O GÜN MASAYI YIKARDIM'

İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirerek, "İYİ Partili Milletvekili çıkıyor, CHP'nin Genel Başkanı'na, 'Seninle kazanamayız, çekil kenara' diyor, ayar veriyor. CHP'nin Genel Başkanı da kendi onurunu kıra kıra o masada oturuyor. CHP'nin Genel Başkanı ben olsaydım o gün o masayı yıkardım." dedi.

Elif Vurgun kimdir? Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun ne iş yapıyor? Elif Vurgun kimdir? Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun ne iş... Haberi Görüntüle

'SİYASET DURUŞ İŞİDİR'

İnce Kılıçdaroğlu'nun düştüğü duruma üzüldüğünü ifade ederek, ''Bunlarla mı memleketi ayağa kaldıracaksınız? Gururunu kırdırmayacaksın. Siyaset, sabır işidir. Yok öyle bir şey ya. Siyaeset tavır koyma işidir, ilke işidir, duruş işidir.

Birol Aydemir İYİ Parti'den ayrıldı mı, neden istifa etti? Birol Aydemir kimdir? Birol Aydemir İYİ Parti'den ayrıldı mı, neden istifa etti? Birol... Haberi Görüntüle

'SATIVERİRLER İKİ DAKİKADA SENİ'

İnce, altılı masanın dağılacağına dikkat çekerek şunları aktardı:

Yavuz Ağıralioğlu yar veriyor CHP Genel Başkanı'na. Satıverirler iki dakikada seni, bırakırlar ortada. Görürsünüz zaten, ne olacağını herkes görecek. Onları toplayacağına Atatürkçüleri, Cumhuriyetçileri dağıtmasaydın daha güçlü olsaydın.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading