Yandex Metrica
SON DAKİKA
Muharrem İnce adaylıktan çekiliyor mu, açıklama yaptı mı? Memleket Partisi Başkanı Muharrem İnce saat kaçta, ne zaman açıklama yapacak? 

Muharrem İnce adaylıktan çekiliyor mu, açıklama yaptı mı? Memleket Partisi Başkanı Muharrem İnce saat kaçta, ne zaman açıklama yapacak? 

Tüm Türkiye'nin ve dünyanın kilitlendiği 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine az bir zaman kala her geçen gün önemli gelişmeler  yaşanıyor.  Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, hakkında bugün flaş iddialar ortaya atıldı. Gündeme bomba gibi düşen iddialardan birisi ise, Muharrem İnce adaylıktan çekiliyor mu sorusu oldu. 10 Mayıs Çarşamba günü rahatsız olduğu için mitingleri iptal edip, kurmayları ile görüşme sağlamıştı. Memleket Partisi başkanı Muharrem İnce 11 Mayıs Perşembe yani bugün kurmayları ile birlikte açıklamalarda bulunacak. Peki Muharrem İnce adaylıktan çekiliyor mu, açıklama yaptı mı? Memleket Partisi Başkanı Muharrem İnce saat kaçta, ne zaman açıklama yapacak? 

Gündem

23.01.2024, 20:52

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce hakkında bugün ortaya atılan iddia sosyal medyada  gündem oldu. 10 Mayıs Çarşamba akşamı üst düzey kurmaylarını topladığı öne sürülen Muharrem İnce'nin bugün konuya ilişkin flaş açıklamalarda bulunacağı söyleniyor. CHP'den ayrılıp kendi partisini kuran Muharrem İnce'nin adaylıktan çekiliyor mu, açıklama yaptı mı sorusu gündeme bomba gibi düştü. Peki Muharrem İnce adaylıktan çekiliyor mu, açıklama yaptı mı? Memleket Partisi Başkanı Muharrem İnce saat kaçta, ne zaman açıklama yapacak? 

Nijer'den ABD'ye rest! Askeri iş birliği anlaşması feshedildi Haberi Görüntüle

FETÖ'nün sadık adamı eski polis yakalandı: ByLock kullanıyor, fişleme yapıyordu Haberi Görüntüle

MUHARREM İNCE ADAYLIKTAN ÇEKİLİYOR MU, AÇIKLAMA YAPTI MI?

Bugün gündemde bomba etkisi yaratan bir iddia ortalığı karıştırdı. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylıktan çekileceği söyleniyordu.

Geçtiğimiz gün rahatsızlandığı için mitinglerini iptal eden İnce, dün kurmaylarıyla biraraya geldi. Muharrem İnce, bugün 10 kurmayıyla birlikte genel merkezde değerlendirme yaptı. Yaptığı açıklama ile birlikte Muharrem İnce adaylıktan çekildiğini açıkladı.

MSB acı haberi duyurdu: Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde bir asker... Haberi Görüntüle

Aleviler CHP'deki değişimcilere öfkeli! Özgür Özel'e seslendiler: Saz öpmekle Alevi... Haberi Görüntüle

MEMLEKET PARTİSİ BAŞKANI MUHARREM İNCE  SAAT KAÇTA?, NE ZAMAN AÇIKLAMA YAPACAK

Memleket Partisi Başkanı Muharrem İnce saat kaçta, ne zaman açıklama yapacak sorusunun detayları belli oldu. Muharrem İnce bugün, saat 14:00'te açıklama yaptı. Yaptığı açıklama sonrası adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 6 masa nerede? Birbirlerine kumpas kuruyorlar Haberi Görüntüle

ÇOĞUNLUK ÇEKİLMEK İSTİYOR

Aytunç Erkin ise Muharrem İnce'nin dün kurmaylarıyla bir araya gelip yaptığı toplantı hakkında şu şekilde konuştu, 'Bu 11 isimden 8’i seçimin ikinci tura kalmayacağını bu nedenle çekilme yönünde karar alınması gerektiğini İnce’ye aktarıyor.' dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti, 'Bunun üzerine İnce ‘bunu bir düşünelim’ diyor. Şuan partinin genel merkezine gidiyor ve bu konuda ilerleyen saatlerde bir açıklama yapacak.' açıklamasında bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading