Yandex Metrica
SON DAKİKA
Muharrem İnce adayını açıklamayan 6'lı masayı topa tuttu: Geçen sefer acemiliğime geldi

Muharrem İnce adayını açıklamayan 6'lı masayı topa tuttu: Geçen sefer acemiliğime geldi

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce, henüz adayını bulamayan 6'lı masayı topa tutarak, "Aday bulamıyorsanız Muharrem İnce burada. Getirin 6'lı masanın adayı olayım ben. Sıkıntı yok. Geçen sefer acemiliğime geldi. Bu sefer şartlarım var" ifadesini kullandı.

Gündem

23.01.2024, 19:36

Mersin’in Erdemli ilçesine giden Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce, Konya’da mola verdi. Cuma namazı sonrasında Mevlana Meydanı’ndan basın açıklaması yapan İnce, Cumhur İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının belli olduğunu, Millet İttifakı’nın ise adayının belli olmadığını kaydetti. 

Kirli ittifakın açık kanıtı: PKK'nın elebaşı, CHP-DEM İttifakı’na methiyeler dizdi:... Haberi Görüntüle

GEÇEN SEFER ACEMİLİĞİME GELDİ

Millet İttifakı’nı topa tutan İnce, şunları söyledi:

"Cumhur İttifakı’nın adayı belli, Erdoğan. Millet İttifakı’nın adayı belli değil. Bakın şimdi ben, Millet İttifakı’na 6’lı masaya sesleniyorum;  2018’de Sayın Kılıçdaroğlu aday olması gerekirken olmadı. Sayın Akşener aday oldu. Yüzde 7,5 oy aldı. Sayın Babacan, Sayın Davutoğlu, Erdoğan’ı destekledi. Sayın Uysal da Sayın Akşener’i destekledi. Sayın Karamollaoğlu zaten kendisi adaydı. Bunların içinde en çok oyu alan benim. Hepsi partisinden daha az oy aldı. Ben partimden 8 puan fazla oy aldım. Aday bulamıyorsanız Muharrem İnce burada. Getirin 6’lı masanın adayı olayım ben. Sıkıntı yok. Ama şartlarım var. Bak şartlarımı söyleyeyim; geçen sefer acemiliğime geldi.

Elektrik aboneliğinde güvence bedeli (depozito) kaldırıldı mı? Elektrikte depozito alınmayacak... Haberi Görüntüle

CHP'nin ortağı DEM Parti skandal görüntülere imza attı: Sokaklara Öcalan'ın... Haberi Görüntüle

"HAZİNEDEN GELEN PARAYI KAMPANYADA HARCAYACAKSINIZ"

Bu sefer şartlarım var. Bir, partilerinize hazineden gelecek olan parayı kampanyada harcayacaksınız. Kasada tutup kurultay kazanmak için harcamayacaksınız. İkincisi benim afişlerimi asacaksınız sokaklara. Kendi afişlerinizi asmayacaksınız parti başkanı olarak. Parti başkanının afişi asılmaz. Cumhurbaşkanı adayının afiş asılır.

2024 MANİSA-AHMETLİ SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Ahmetli'de hangi... Haberi Görüntüle

Milyonlarca öğrenciye müjde geldi: 1 Nisan'da okullar tatil! Yerel seçim... Haberi Görüntüle

"KENDİ ADAYINIZA OY VERECEKSİNİZ"

Üçüncüsü 12 bin sandığı boş bırakmayacaksınız. 12 bin sandığı boş bırakıp sonra seçim gecesi ‘neredeydin?’ diye trollerine saldırtmayacaksın. Namuslu olacaksınız. 12 bin sandığı boş bırakmayacaksınız. iftira atmayacaksınız, sisteminiz çökmesine rağmen, 12 bin sandığı boş tutmanıza rağmen sanki sandıkları cumhurbaşkanı adayı koruyacakmış gibi kimseye iftira atmayacaksınız. Bir tane daha söylüyorum, sandığa gittiniz mi, cumhurbaşkanı adayınıza oy vereceksiniz. Başka yerlere oy vermeyeceksiniz."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading