Yandex Metrica

Sitede Ara

Muharrem İnce 6'lı masaya verdi veriştirdi: 11 ay bile dayanamazsınız

Muharrem İnce 6'lı masaya verdi veriştirdi: 11 ay bile dayanamazsınız

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Millet İttifakı'na adeta ateş püskürdü. Basın mensuplarıyla bir araya gelen İnce, ''Dağılırsınız siz, Erdoğan'ı yenseniz ne olacak? Türkiye'de koalisyonların ortalama süresi 11 aydır. Siz 11 ay bile dayanamazsınız" dedi.

Gündem

23.01.2024, 19:28

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, İzmir'de bir otelde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yargıtay 17'inci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam edilecek Yargıtay 17'inci turda da başkanını seçemedi: Oylamaya yeni turla devam... Haberi Görüntüle

'DAĞILIRSINIZ SİZ 11 AY BİLE DAYANAMAZSINIZ'

Muharrem İnce, Millet İttifakı'nın bazı konularda anlaşamadığını belirtip, 6'lı masa üyelerine adeta ateş püskürdü. İnce, "Bir aday bulacaklar onu 6 parti başkanı yönetecekmiş. Libya tezkeresine İYİ Parti 'evet', CHP 'hayır' oyu verdi. Bu 6'lı masa adayını seçtirmiş olsaydı bu tezkereye Cumhurbaşkanı ne diyecekti? Siz daha bu konuda anlaşamamışsınız. Dağılırsınız siz, Erdoğan'ı yenseniz ne olacak? Türkiye'de koalisyonların ortalama süresi 11 aydır. Siz 11 ay bile dayanamazsınız" dedi.

Korona aşılarının zararları neler, kalbi etkiliyor mu? Korona aşısı kalp hastalık riskini artırıyor mu? Korona aşılarının zararları neler, kalbi etkiliyor mu? Korona aşısı kalp... Haberi Görüntüle

'GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLEMENTER SİSTEM DİYE MİLLETE YALAN SÖYLÜYORLAR'

Muhalefet ortaklarını sert bir dille eleştiren İnce, "Güçlendirilmiş parlamenter sistem diye millete yalan söylüyorlar. Üyeye yetki vermeden, milletvekilini güçlendirmeden parlamenter sistem güçlenmez. Milletvekillerinin hepsini genel başkanlar seçecek. Geçin bu işleri. Siz güçlendirilmiş genel başkanlarsınız. Gelin Memleket Partisi'ni örnek alın. Cumhurbaşkanı adayını üyeler belirleyecek. Kendine güvenen biri varsa çıkar aday olur. Meclisi güçlendirmeden bu sistem olmaz. 20 yıldır palavra dinledik yenisine ihtiyaç yok. Türkiye'nin yeni bir yola ihtiyaç var" açıklamalarında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading