Yandex Metrica

Muharrem İnce 6'lı masanın mutabakat metnini topa tuttu! 'Tartışmalı konular halının altına süpürülmüş'

Muharrem İnce 6'lı masanın mutabakat metnini topa tuttu! 'Tartışmalı konular halının altına süpürülmüş'

14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlere az bir süre kalırken Millet İttifakı mutabakat metnini yayımladı. HDP'ye "Kayyum atamalarını kaldıracağız" vaadi veren metinde FETÖ'cülere de görev iadesi yapacakları yer aldı. Millet İttifakı'nın mutabakat metni büyük tepkilere neden olurken Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de 6'lı masanın metnini deyim yerindeyse topa tuttu. İnce "Tartışmalı konular masaya yatırılmamış, halının altına süpürülmüş." ifadelerini kullanırken "FETÖ'cülerle, PKK'lılarla da iş birliği yapamam." dedi. .

Gündem

23.01.2024, 22:18

14 Mayıs'ta gerçekleşecek olan seçimlere doğru yol alırken Millet ittifakı tarafından hazırlanan mutabakat metni kamuoyuyla paylaşıldı.İktidarın birçok yatırımı ve uygulamasının sona erdirmeyi hedefleyen bildiride "Kayyum atamaları kaldırılacak" vaadiyle de HDP'ye mesaj gönderildi. 

Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı var Son dakika: Malatya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi! Çok sayıda yaralı... Haberi Görüntüle

FETÖ ÜYERLERİYLE İLGİLİ MADDE 

Bildiride  FETÖ üyeleriyle ilgili  15 Temmuz sonrası KHK ile görevinden alınan suçluların görevlerine iade edileceği ifade edildi. LGBT sapkınlığı için zemin oluşturan ve Türkiye'nin çıktığı İstanbul sözleşmesine geri dönüşte metinde yer aldı. 

Beyazıt'tan Ayasofya'ya Gazze'ye destek yürüyüşü: İstanbul Filistinli kardeşlerinin yanında! Beyazıt'tan Ayasofya'ya Gazze'ye destek yürüyüşü: İstanbul Filistinli kardeşlerinin yanında! Haberi Görüntüle

TARTIŞMALI KONULAR HALININ ALTINA SÜPÜRÜLMÜŞ 

Mutabakat metni büyük tepki toplarken bir tepki de Memleket Partisi Genel Başkanı Muharem İnce'den geldi. İnce "Tartışmalı konular masaya yatırılmamış, halının altına süpürülmüş." ifadelerini kullandı.

Twitter (X) neden yavaş, açılmıyor 23 Nisan? Twitter kapandı mı, neden donuyor? Twitter (X) neden yavaş, açılmıyor 23 Nisan? Twitter kapandı mı,... Haberi Görüntüle

"FETÖ VE PKK İLE İŞ BİRLİĞİ YAPMAM"

İnce diğer yandan "altılı masa" bileşeni partilerin bazı üyelerinin Türklük ve Atatürk konularında yaptıkları açıklamalarada tepki göstererek, "FETÖ'cülerle, PKK'lılarla da iş birliği yapamam. Bunu da istemiyorum. Onun için tek başımıza hareket ediyoruz. Ne sağdan, ne soldan, Atatürk'ün yolundan." dedi. 

>.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading