Yandex Metrica
SON DAKİKA
Muhalefetin mülteci yalanlarına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu böyle cevap verdi!

Muhalefetin mülteci yalanlarına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu böyle cevap verdi!

7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve ortaklarının mülteci yaygaralarına Süleyman Soylu noktayı koydu. Bakan Soylu, "Türkiye kaçak göç ile en çok mücadele eden ve başarılı olan tek ülkedir" diyerek, "500 bin kişiyi ülkesine gönderdik. Dünyada böyle bir ülke göremezsiniz." dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:56

Katıldığı canlı yayın programında gündemi değerlendiren Süleyman Soylu, "Türkiye kaçak göç ile en çok mücadele eden ve başarılı olan tek ülkedir" diyerek, "500 bin kişiyi ülkesine gönderdik. Dünyada böyle bir ülke göremezsiniz." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun destekçileri harekete geçti! İmamoğlu'na karşı afişler asıldı: Sırtından hançerleyenlere... Haberi Görüntüle

"500 BİN KİŞİYİ ÜLKESİNE GÖNDERDİK"

Süleyman Soylu, "500 bin kişiyi ülkesine gönderdik. Dünyada böyle bir ülke göremezsiniz. İngiltere Ruanda'ya bir kaç bin insan göndermeye çalıştı. Yüksek Mahkemeleri bunu engelleri yapamadılar. Almanya'da da aynı şekilde... Taliban öncesi ve sonrasında da 235 bin Pakistanlı da 50 bin 737 kişi sınır dışı edildi. Biz köylerde ne kadar Afgan çoban var. Bunun bilgisine sahibiz. Suriye'de yaşananların tablosu var." dedi.

Düğüm dizisi 8. bölüm ne zaman çıkacak? Düğüm 1. sezon... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE KAÇAK GÖÇ İLE MÜCADELE EDEN TEK ÜLKEDİR"

Sözlerine devam eden Soylu, "Türkiye kaçak göç ile en çok mücadele eden ve başarılı olan tek ülkedir. 341 elektro optik kamera alındı ve kulelerle sınırın neredeyse tamamı gözetim altına alındı." dedi.

CHP'deki para sayma soruşturmasında yeni gelişme! 3 kişi daha hesap... Haberi Görüntüle

"BALKAN ROTASI BİZİM ROTAMIZ"

Soylu, Terör örgütü güneyde sıkışınca Van, Ardahan ve Iğdır sınırına 600 terörist kaydırdı. Biz bu bölgeyi sürekli olarak sıkıştırıyoruz. Şu anda dünyada eroin trafiği üç hatta işler. Balkan rotası bizim rotamız. Türkiye'de ilk defa 20 23 ton eroin yakaladık. Eskiden eroinin yüzde 75'i batıda yüzde 25'i doğuda yakalanırdı artık tam tersi oldu. Yüzde 75 doğuda, yüzde 25 batıda." dedi.

2024 MANİSA-GÖLMARMARA SEÇİM SONUÇLARI | 31 Mart 2024 Manisa-Gölmarmara'da hangi... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE TERÖRE İZİN VERMEYECEK"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,

"Önümüzdeki 5 yıl içerisinde Kuzey Suriye'de ve Kuzey Irak'ta bir ABD olmayacak. Suriye'de ve Kuzey Irak'ta yapmaya çalıştıkları terör yuvalarını tekrar hayata geçirerek orada tutunmaya çalıştılar. Ancak buna Türkiye izin vermeyecek."

Kızıl Goncalar'ın Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir? Mina Demirtaş'ın sevgilisi var... Haberi Görüntüle

TÜRKEVİ'NE SALDIRI

Süleyman Soylu, "Türkiye'den gitmiş biri. Ben yakalanma haberini almış değilim. Türkiye'de bir Suriyelinin yaşayıp da kayıtlı olmamasının çok az bir ihtimali var. Bunun sebebi güvenlik. Reina saldırısının ardından Türkiye bir konsept değişikliğine gitti. Dedik ki kayıtsız kimse kalmayacak. Afganistan'dan Özbekistan'dan kaçak geldiyse report ettik." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading