Yandex Metrica
SON DAKİKA

Muhabir gözyaşları içinde deprem anını anlattı: Çok paniğim, çok korkuyorum

Düzce'de gece saatlerinde 5.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. DHA muhabiri Tezcan Solmaz'ın gözyaşları içinde depremin ardından yaşadıklarını anlattığı anlar kayda geçti.

Gündem

23.01.2024, 22:15

 Düzce'de gece saatlerinde meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından yaşadıklarını anlatan DHA muhabiri gözyaşlarına hakim olamadı.

Turgut Altınok seçim çalışmalarını değerlendirdi: Ankara 5 yıl daha Yavaş'ı... Haberi Görüntüle

'EVİN İÇİNDEN BEN ÇIKARKEN BÜTÜN EŞYALAR YIKILMIŞTI'

DHA Muhabiri Tezcan Solmaz, yaşadığı anı şöyle anlattı:

Düzce'de çok büyük bir sarsıntıyla uyandık. Evin içinde ben çıkarken bütün eşyalar yıkılmıştı. İki çocuğumu dışarı çıkardım. Dışarıda büyük bir panik vardı. Şu anda şehirde de büyük bir panik var. Dışarıda elektirikler yok. Herkes birbirini arıyor. Ufak tefek yaralanmalar var. Duyduğumuz kadarıyla kendilerini atanlar olmuş. Şu ana kadar herhangi bir bina yıkıntısı haberi gelmedi ama polis telsizinden geçen bilgiler doğrultusunda söylüyorum.

Kaftancıoğlu'ndan 'para sayma' rezaletini kendisine yıkmaya çalışan değişimcilere tepki: Adresi... Haberi Görüntüle

Seçimlere son 4 gün! MHP lideri Devlet Bahçeli net konuştu:... Haberi Görüntüle

'ŞU ANDA ÇOK BÜYÜK BİR PANİK VAR, ÇOK KORKUYORUM'

Ufak tefek binalarda çatlaklar var. Şu anda çok büyük panik var. İnanılmaz bir şekilde ortalıkta bir duman görüyorum. Uyuyordum büyük bir sarsıntıysa uyandık. Hemen kalkmaya çalıştım. Elektrikler yoktu. Ufak bir komidin vardı komidin kaymış salona doğru, ona takıltım ilk önce onunla beraber düştüm. Çocuklarımı kaptım eşimi kaptım dışarı çıktım. Çok korkunçtu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading