Yandex Metrica

Muğla'da sağanak yağmur günlük hayatı felç etti!

Muğla'da sağanak yağmur günlük hayatı felç etti!

Muğla'da etkili olan sağanak yağış yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Şiddet yağış nedeniyle başta Bodrum ve Marmaris olmak üzere çok sayıda ilçede ev ve iş yerlerini su basarken, İçmeler-Marmaris Karayolu ise ulaşıma kapandı.

Gündem

23.01.2024, 18:24

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sağanak, yaşamı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. İlçede birkaç günden bu yana devam eden sağanak, gece saatlerinde etkisini artırdı. Yağış, ilçe merkezi başta olmak üzere, bazı mahallelerde su baskınlarına yol açtı.

Mumcular Mahallesi'nde birçok evin bodrum katları sular altında kaldı. Belediye ekipleri istinat duvarlarını kepçeyle yıkarak evlerin bahçesinde biriken yağmur sularını tahliye etmeye çalıştı. Ev sahipleri ve belediye ekipleri su basan evleri temizlemek için çalışma başlattı.

17 Nisan Esenyurt'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Yangın söndürüldü mü? 17 Nisan Esenyurt'ta yangın nerede, hangi mahallede çıktı? Yangın söndürüldü... Haberi Görüntüle

DERELER TAŞTI, TARIM ALANLARI SU ALTINDA KALDI

Mazı Mahallesi'nde de aşağı mazı deresi, yoğun yağış edeniyle taştı. Dağlardan gelen irili ufaklı kaya parçaları, mahalleler arasındaki bağlantı yollarını trafiğe kapattı. Sürücüler yola saçılan taşların üzerinden geçmekte güçlük çekti.

Bölgede bulunan tarım alanları da sular altında kaldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading