Yandex Metrica

Mucize gerçekleşmedi! Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz'dan son paylaşım!

Mucize gerçekleşmedi! Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz'dan son paylaşım!

Fenomen Taha Duymaz, Kahramanmaraş merkezli depremde Hatay'da enkazın altında kalarak hayatını kaybetti. Büyük yıkımın olduğu şehirde ailesinin bir kısmıyla beraber enkaz altında kalan Taha ablası Semiha Duymaz, Instagram hesabını kapatacağını belirtirken, kardeşine de veda ederek son paylaşımda bulundu.

Gündem

20.03.2024, 07:20

Hatay'da depreme yakalanan Taha Duymaz günlerdir enkaz altındaydı. Taha Duymaz'dan bugün acılı haber geldi. Taha'ya günlerdir ulaşılamadığı için türlü ihtimaller ortaya atılmıştı. 

Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu Köksal'ın böcek dediği bakın ne çıktı? Belediyede kamera ve böcek var demişti! Afyon'u kazanan CHP'li Burcu... Haberi Görüntüle

ABLASINDAN SON PAYLAŞIM

Semiha Duymaz ile ilgili 'Taha'yı kullanıyor, Hatay'a çok geç gitti' gibi iddialar ortaya atılmıştı. Abla Duymaz'dan ailesi ile ilgili son dakika paylaşımı geldi. Abla Duymaz, Instagram hesabı üzerinden iki paylaşımda bulundu. İlk olarak Taha ya da kardeşi Melek'e ait olan bir telefonu çeken Semiha Duymaz, "Dilerim Allah'tan Allah'ım kimseye bu acıyı yaşatmasın" notunu düştü.

B sınıfı ehliyeti olanlar dikkat! Başvurular 12-13-14-15 Nisan’da yapılacak! B sınıfı ehliyeti olanlar dikkat! Başvurular 12-13-14-15 Nisan’da yapılacak! Haberi Görüntüle

"ALLAH SABIR VERSİN"

Bir diğer paylaşımında da hesabını kapatacağını ve artık yapılacak paylaşımların kendisi ve ailesiyle bir ilgisinin olmayacağını belirten Semiha Duymaz, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
"Kaybımız büyük. Ailem ve ben bu süreçte yanımızda olan, olmak isteyip olamayan herkese teşekkür ederiz. Özellikle belirtmek isterim ki Instagram hesabımı kapatıyorum. Bu son paylaşımım olacak. Bundan sonra paylaşılan hiçbir şey beni ve ailemi temsil etmiyor. Herkesten Allah razı olsun. Allah bizlere ve sevenlerine sabır versin" açıklamasında bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading