Yandex Metrica

MSB'nin ANKA ve AKSUNGUR paylaşımı heyecanlandırdı!

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan ANKA ve AKSUNGUR ile ilgili video paylaşımı heyecanlandırdı. ANKA ve AKSUNGUR insansız hava araçlarının görüntülerine yer verilerek, "İstikbal göklerdedir. Göklerini koruyamayan uluslar, yarınlarından asla emin olamazlar" notu paylaşıldı.

Gündem

23.01.2024, 22:10

Milli Savunma Bakanlığı tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımda ANKA ve AKSUNGUR insansız hava araçlarının görüntülerine yer verilerek, "İstikbal göklerdedir. Göklerini koruyamayan uluslar, yarınlarından asla emin olamazlar" denildi.

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarih verdi Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak ? Milli Eğitim Bakanı Yusuf... Haberi Görüntüle

BİZLERİ GÜÇLÜ KILAN YERLİ VE MİLLİ İNSANSIZ HAVA ARAÇLARIMIZ

Milli Savunma Bakanlığı ANKA ve AKSUNGUR SİHA'ların görüntülerini içeren bir video paylaşarak, "İstikbal göklerdedir. Göklerini koruyamayan uluslar, yarınlarından asla emin olamazlar. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Gökyüzünde bizleri güçlü kılan yerli ve milli İnsansız Hava Araçlarımız, denizlerimizin güvenliğine ve terörle mücadeleye de güçlü bir katkı sağlıyor" notuna yer vermesi dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading