Yandex Metrica

MSB kahreden haberi açıkladı! Piyade Uzman Çavuş Fatih Bozkurt şehit oldu

MSB kahreden haberi açıkladı! Piyade Uzman Çavuş Fatih Bozkurt şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde dün bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta yaralanarak hastaneye sevk edilen Piyade Uzman Çavuş Fatih Bozkurt'un şehit olduğunu bildirdi.

Gündem

23.01.2024, 19:59

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde 26 Ekim 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları ile sağlanan temasta yaralanarak hastaneye sevk edilen Piyade Uzman Çavuş Fatih Bozkurt'un, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

MSB'den yapılan açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri kullanıldı.

MSB duyurdu... Pençe-Kilitten acı haber: 1 asker şehit oldu

Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Çok sayıda terörist yok edildi Irak'ın kuzeyine hava harekatı! Çok sayıda terörist yok edildi Haberi Görüntüle

BAKAN AKAR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da sosyal medya hesabından paylaştığı taziye mesajında şunları kaydetti: "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim."

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bu akşam var mı 12 Nisan?... Haberi Görüntüle

BATMAN’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle sağlanan temasta yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Çavuş Faim Bozkurt’un cenazesi, memleketi Batman’ın Sason ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından Mehmet Akif Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading