Yandex Metrica

MSB duyurdu: 'Karakız' denizaltıları en caydırıcı unsurlarımızdan birisi

MSB duyurdu: 'Karakız' denizaltıları en caydırıcı unsurlarımızdan birisi

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), twitter hesabından mesaj paylaştı. Mesaja göre, 'Karakız' denilen denizaltıların Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın en caydırıcı unsurlarından olduğunu duyurdu.

Gündem

23.01.2024, 20:19

MSB, sosyal medya hesabından denizaltı mürettebatının görüntülerini paylaştı.

Bakanlığın, Twitter hesabından verilen bilgilere göre, "Mavi Vatan'ın yılmaz bekçileri, namıdiğer 'Karakız'lar, Deniz Kuvvetlerimizin en caydırıcı unsurlarından biri. Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, ülkemizin huzur ve güvenliği için havada, karada, denizde ve her yerde. Bazen göremeseniz de hep sizinle" açıklamasında bulunuldu.

Bakanlıktan paylaşılan görüntüde ise 'Karakız' mürettebatının telsiz konuşmaları, denizaltının göreve hazırlanması ve mürettebatın açıklamaları yer aldı.

DEM Parti Derik'te sağlam bayrak bırakmadı: Önce astılar, sonra yırttılar DEM Parti Derik'te sağlam bayrak bırakmadı: Önce astılar, sonra yırttılar Haberi Görüntüle

'ATEŞ GÜCÜMÜZDE OLDUKÇA CAYDIRICI BİR PLATFORMUZ'

Denizaltı komutanı, görevlerine dair yaptığı açıklamada ana görevlerinin her an savaşa hazır olduğunu belirtrek, "Bizlerin ana görevi Türkiye'nin çevre denizlerinde, Mavi Vatan'da deniz alaka ve menfaatlerinin korunmasına yardımcı olmak ve her an harbe hazır bulunmaktır. Bizler de denizlerin altında derinliklerde her an verilecek görevlere hazır şekilde dünyanın herhangi bir yerinde, herhangi bir zamanında başarıyla yerine getirme yeterliliğine sahibiz. Sahip olduğumuz modern sensor sistemleri ve millileşen cihaz ve sistemlerle de ateş gücümüzde oldukça caydırıcı bir platformuz" açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading